Een stap verder met je plan - praktische informatie voor je verblijf!

Kom je binnenkort naar De Hoorneboeg of ben je nog bezig met je plan? Hier vind je informatie die je verder kan helpen bij de organisatie.
Van heel praktische zaken – zoals een indeling van de slaapkamers – tot een pagina met informatie die je kunt delen met je deelnemers.

Heb je nog vragen? Laat het ons weten! We helpen je graag verder.

Zoek je extra inspiratie voor je programma?

Een yoga- of meditatiesessie, kampvuur, mindfulness-wandeling, massage of lekker aan buiten aan het werk… we kunnen het allemaal voor je regelen. We hebben nog veel meer ideeën en ons netwerk is breed, dus we denken graag met je mee als je zelf iets in gedachten hebt.

Ook als je wilt (samen)werken met een professionele trainer helpen we je graag verder.

Kort voordat je bij ons komt, nemen we nog even de details met je door

Dat doen we via een vragenlijst die je online kunt invullen. Heb je daarna toch behoefte om het één en ander door te spreken? Dan bellen we natuurlijk even!

Hier vind je alvast informatie over onderwerpen die dan aan bod komen.

Informatie om te delen met je deelnemers!

We hebben een handige pagina gemaakt voor deelnemers van je bijeenkomst. Als je de link met ze deelt, vinden ze alle informatie over De Hoorneboeg op een rijtje!

De routebeschrijving en bereikbaarheid met het OV, een plattegrond van De Hoorneboeg, wat handig is om mee te nemen, dat je hier fijn kunt wandelen en dat we midden in het bos tóch wifi hebben… Ook kunnen ze de plek van de bijeenkomst opzoeken en meer te weten komen over de geschiedenis van De Hoorneboeg.

Blijf je overnachten?

Deze informatie kan je helpen om deelnemers te informeren en de indeling van de slaapkamers te maken.

Kunnen we je helpen met je PR?

We hebben mooi beeldmateriaal en als je wilt, nemen we je bijeenkomst graag op in onze online-agenda.