De Veranda

Hou je ervan om buiten te zijn en zoek je een avontuurlijke plek voor je groep?

De veranda is een fijne halfopen ruimte van hout op het veld – vlakbij de kampvuurkuil. Een bijzondere buitenplek voor je team, workshop of ander mooi idee.

De Veranda is te huur van half maart tot half oktober.

Hier ben je lekker buiten...

Aan het water was hij niet meer nodig – en wij werden er meteen verliefd op – zo verhuisde deze strandtent naar ons veld!

De veranda is een sfeervolle buitenplek voor een workshop, lezing of voorstelling. Ook als je erop uit wilt trekken met je groep en toch graag een uitvalsbasis wilt, is dit misschien precies wat je zoekt. Met mooi weer zit je hier heerlijk in de zon – in je eigen kleine wereld – met het beginnende voedselbos om je heen.

De veranda heeft een hoek met een lekkere bank, een paar hangstoelen en een heuse schommel :). Als je wilt, kun je ook met elkaar aan tafels zitten of toveren we de ruimte om voor een sfeervolle voorstelling! Net als op alle andere plekken op De Hoorneboeg kun je ook hier zelf koffie en thee zetten, ook is er stromend water en (natuurlijk) wifi. Toiletten vind je aan het veld in het slaaphuisje. Die deel je met eventuele gasten van de pipowagens.

Wil je langer blijven? Maak ’s avonds een kampvuur en kampeer op het veld! Iets comfortabeler kan ook, bijvoorbeeld in de pipowagens of op één van de andere plekken op De Hoorneboeg.

15
20 (30 diner of theater)
in overleg
83

En als het wat kouder is?

Is het frisser of waait en regent het? Dan kunnen we de open voorkant voor je afsluiten met tentdoek en zorgt de houtkachel voor lekkere warmte. Je avontuur kan dus gewoon doorgaan! Zodra we daar foto’s van hebben, laten we je het hier zien…

Omdat het in de winter toch wel echt heel koud kan worden, is het goed om na te gaan of je in de periode van november tot en met februari liever gebruik maakt van één van onze andere plekken.

Maar als je ervaring hebt met deze omstandigheden en het juist precies is wat je zoekt, horen we graag over je plannen! Ook voor een dagdeel waarin je met je groep veel in beweging bent, past de plek misschien bij het avontuur dat je in gedachten hebt?

Meerdere dagen op het veld

Wil je meerdere dagen blijven? Je kunt blijven kamperen op het veld of – iets comfortabeler – blijven slapen in de pipowagens of op één van de andere mooie en stille plekken op De Hoorneboeg. Allemaal steeds anders, op maximaal 5 minuten lopen van het veld en met zorg voor je klaargemaakt!

EEN WEEKEND, DOOR DE WEEK OF NOG LANGER...

Als je meerdere dagen wilt blijven, kun je je eigen wereld maken op het veld. We hebben mooie kampeerplekken en behalve toiletten ook douches in het slaaphuisje (op ongeveer 50 meter van de Veranda). Bij de Tuinman verzorgt je met lekkere maaltijden en en na een aantal dagen ken je alle bospaadjes van dit kleine gehucht op de heuvel!

Je kunt er meer over lezen op de pagina met al onze overnachtingsplekken…

eten en drinken

We verzorgen je graag met eten dat je goeddoet en je fijne momenten bezorgt. Samen rond de tafel waar je de tijd hebt om even stil te zijn of juist even lekker bij te praten…

alles wat je verder nodig hebt

Yogamatten, meditatiekussens, dekentjes, maar ook een flip-over tot een beamer, we hebben het allemaal in huis!