Contact

Kom je binnenkort bij ons langs? Hier kun je zien hoe je ons kunt vinden. We zijn overigens ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer – zéker in combinatie met een OV-fiets die je heel gemakkelijk kunt huren op diverse stations.

Wil je iets vragen of ben je geïnteresseerd in het huren van onze ruimtes? Laat ons weten wat je bezig houdt, we horen graag van je!

Wil je iets bij ons organiseren?

We hebben alle mogelijkheden en informatie voor je op een rijtje gezet – kijk vooral lekker rond!

Heb je daarna nog vragen en wil je meer weten, bijvoorbeeld over de tarieven en beschikbaarheid? Vertel ons iets meer over je plannen en ideeën en ontvang onze tarieven meteen in je mailbox.

Als je vraag al iets concreter is – zoals wanneer je graag zou komen – dan gaan we de mogelijkheden voor je na in onze agenda en laten zo snel mogelijk van ons horen.

We vertellen je dan ook meer over bijvoorbeeld hoe het werkt met reserveren, allergieën waar de keuken rekening mee kan houden en hoe we de ruimtes voor je klaar kunnen zetten. Ook delen we mooie foto’s die je kunt gebruiken en hebben een speciale pagina voor je deelnemers om ze alvast in de stemming te brengen!

Hoe je bij ons komt...

Met het OV, de auto of je fiets – we zijn goed bereikbaar.

Met het OV en de fiets

Met de trein
Station Hilversum en Hollandsche Rading liggen het meest dichtbij. Vanaf daar kun je met een OV-fiets, een taxi of de bus het laatste stukje naar De Hoorneboeg afleggen. Bij station Hollandsche Rading is bovendien een grote (en gratis) parkeerplaats – handig als je anderen wilt ophalen en/of het laatste stukje wilt carpoolen. Het is dan nog maar 5 minuten rijden naar De Hoorneboeg.

OV-fiets
De OV-fiets is super handig. Vanaf station Hilversum fiets je in 15 minuten naar De Hoorneboeg en vanaf het station Hollandsche Rading is het zelfs nog dichterbij.

Taxi en Über
Een taxirit vanaf het station Hilversum of Hollandsche Rading is een goede optie als je het laatste stuk niet wilt fietsen of de bus niet (vaak) rijdt (zoals op zondag). Een taxirit van of naar station Hilversum duurt ongeveer 10 minuten. Of bel een Über: afhankelijk van het moment dat je wilt komen, kost dit ongeveer € 10,-. Misschien kun je samen reizen met één van de andere deelnemers?

Bus
Buslijnen en -tijden veranderen nu en dan. Je kunt ze het beste checken via 9292. Dubbel-check dit vooral op zon- en feestdagen.

Deze haltes zijn het meest dichtbij:

1. Halte ‘Hoorneboeg’ aan de Utrechtseweg, aan het begin van de oprijlaan (reistijd van station Hilversum ca. 10 minuten). Vanaf hier wandel je in ongeveer 10 minuten over een mooi, stil en verharde weg naar De Hoorneboeg. In het donker de meest fijne optie. Op zon- en feestdagen niet altijd in gebruik.

2. Halte ‘Zonnestraal’ op Landgoed Zonnestraal bij Nieuw Loosdrecht (reistijd vanaf station Hilversum ca. 15 minuten). Vanaf hier wandel je in 15 minuten door het bos en over de heide naar De Hoorneboeg. Via deze link vind je een beschrijving.

Als je met de auto komt

Navigatie
De Hoorneboeg ligt net ten zuiden van Hilversum. Vanaf de A27 ben je er met de auto binnen 5 minuten.

Gebruik je een navigatie-app? Vul Hoorneboeg 4, Hilversum in (en niet ons eigenlijke adres: Hoorneboeg 5). Check of je bestemming inderdaad Buitenplaats De Hoorneboeg is. De heide rondom heet namelijk Hoorneboegse Heide en voor je het weet sta je op één van de parkeerplaatsen van dit natuurgebied en blijkt dat je nog een aardig eindje moet lopen…

Hier vind je een routebeschrijving voor als je dat liever hebt.

Parkeren kost € 5,- per dag per auto
Vanaf 15 augustus 2022 regelen we het parkeren anders dan je misschien gewend bent. Het bos is ons lief – daarom breiden we het aantal parkeerplaatsen niet uit en werken we voortaan met een slagboom. Zo voorkomen we dat de parkeerplaats wordt gebruikt door wandelaars die de omgeving willen verkennen. Waar natuurlijk niets mis mee is, maar onze parkeerplaats kan het gewoonweg niet aan.

Ben je deelnemer van een groep? Dan reserveert de organisatie van je bijeenkomst de parkeerplekken. Je hoeft ons daar dus niet zelf voor te benaderen. Op de dag zelf krijg je van hen de code door waarmee je kunt uitrijden. Misschien is carpoolen ook een optie?

Kom je voor onze eigen workshops of events? Je kunt bij je reservering dan meteen een parkeerticket kopen. Op de dag zelf laten we je de code weten waarmee je kunt uitrijden. Zijn de parkeertickets uitverkocht? In dat geval raden we je aan te kijken bij alle opties die hierboven staan: carpoolen, taxi nemen, OV-fiets… of parkeer bij Landgoed Zonnestraal.

Heb je een afspraak met één van ons om samen iets te bespreken? Je krijgt van ons een code om weer uit te rijden.

Hoe werkt het met de code?
Als je aan komt rijden, gaat de slagboom vanzelf open. Bij het uitrijden heb je een code nodig. Die krijg je van de organisatie van je bijeenkomst. Tussentijds kun je trouwens in- of uitrijden zo vaak als je wilt, bijvoorbeeld als je iemand wilt ophalen van een station.

Parkeren bij landgoed Zonnestraal
Op sommige dagen – als we veel gasten krijgen – kan het nodig zijn om een andere parkeerplaats te gebruiken. Bij onze buren op Landgoed Zonnestraal sta je relatief dichtbij. Van daaruit wandel je in 10 minuten naar onze receptie. Hier lees je meer over deze optie!

Rij je voorzichtig door het natuurreservaat?
Geniet vooral van het laatste stukje – over het smalle weggetje langs de heide door het natuurreservaat, maar rij niet te hard. Zodra je het wildrooster over bent gekomen, deel je de weg namelijk met Charolaiskoeien (van die grote witte – ze houden heide open), reeën, vossen, dassen en konijnen. In de buurt is zelfs een wolf gesignaleerd. Prachtig als je ze tegenkomt! Maar vooral als het donker is, kunnen ze je verrassen als ze oversteken.

Opladen elektrische auto
Dat kan helaas niet bij ons… iets om rekening mee te houden. Hier vind je een overzicht met laadpunten in Nederland.

Zo vind je bij ons je weg

De locaties op De Hoorneboeg liggen verspreid over de buitenplaats. Vanaf de parkeerplaats loop je binnen 5 minuten – via kronkelige bospaden – naar de plek waar je moet zijn.

Wegwijzers en verlichting helpen je de weg te vinden. Bij de receptie vind je een plattegrond – hier kun je hem alvast bekijken. Ook zie je daar een bord met alle groepen die we die dag verwachten en de plek van die bijeenkomsten.

Neem vooral ook een paar gemakkelijke schoenen mee, zodat je tussendoor nog een fijne wandeling kunt maken. Het is heerlijk hier!