Contact

Kom je binnenkort bij ons langs? Bekijk hier de routebeschrijving naar De Hoorneboeg en de plattegrond zodat je alvast kunt zien waar je locatie ligt. We zijn overigens ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zéker in combinatie met een OV-fiets die je heel gemakkelijk kunt huren op diverse stations.

Wil je iets vragen of ben je geïnteresseerd in het huren van onze ruimtes? Laat ons weten wat je bezig houdt, we horen graag van je!

Wat verder handig kan zijn

Of kom op de fiets!

Woon je in de buurt en kom je op de fiets? Groot gelijk heb je! Zo kom je al helemaal in de juiste stemming aan. Je kunt je fiets kwijt bij de receptie.

Parkeren

Je parkeert bij ons achter een slagboom. Alle gasten krijgen van ons een uitrijmunt. Heb je de mogelijkheid om samen te reizen? Dat juichen we zeer toe: hoe duurzamer hoe beter!

Ben je minder mobiel?

Onze locaties zijn prima bereikbaar vanaf de parkeerplaats. Maar ben je door omstandigheden minder mobiel? Met een van onze golfwagens halen we je dan even op bij de parkeerplaats.

Met de bus, trein, fiets of auto... we zijn goed bereikbaar!

De Hoorneboeg ligt net ten zuiden van Hilversum. Vanaf de A27 ben je er met de auto binnen 5 minuten.

Kom je met de trein? Gebruik een OV-fiets! Vanaf station Hilversum fiets je in 15 minuten naar De Hoorneboeg en vanaf het station Hollandsche Rading is het zelfs nog dichterbij.

Een taxiritje duurt vanaf station Hilversum ongeveer 10 minuten.

Bussen stoppen bij de Utrechtseweg (halte Hoorneboeg) aan het begin van onze oprijlaan. Vanaf daar wandel je een kilometer over een mooi, stil en verhard weggetje, langs de hei, naar De Hoorneboeg. Een andere buslijn brengt je tot aan onze buren, Landgoed Zonnestraal, in Nieuw Loosdrecht. Vanaf hier wandel je in 7 minuten door het bos en over de heide naar onze parkeerplaats. Ook zeer de moeite waard!

Hier vind je onze locaties

De Locaties op De Hoorneboeg liggen verspreid over de buitenplaats. Vanaf de parkeerplaats loop je via kronkelige bospaden naar de plek waar je moet zijn.

Wegwijzers en verlichting helpen je de weg te vinden. Je bent maximaal vijf minuten onderweg.

De paden op De Hoorneboeg zijn allemaal onverhard, vergeet dus niet een paar gemakkelijke schoenen mee te nemen. Zo kun je in de pauze ook nog een fijne wandeling maken!

Op deze plattegrond kun je alvast zien waar je locatie ligt.