Plek om te coachen of voor je focus

Voor als je gesprekken wilt voeren buiten de hectiek van alledag hebben we fijne plekken voor je; met natuur rondom je, weg van gebaande paden en met veel privacy.

Hoe werkt het?

We hebben verschillende plekken waar je in alle rust af kunt spreken. Voor een enkele dag, maar ook voor als je vaker langs wilt komen.

Éen dag of misschien wel vaker: Laat ons weten wanneer je wilt komen – dan kijken we meteen even of wanneer we plek hebben.

Regelmatig komen aanwaaien: Wil je vaker langskomen? Vanaf 10 dagen hebben we een aantrekkelijk arrangement voor je! Je kunt al deze dagen meteen vastleggen of op een later moment bij ons inplannen. Net wat het beste bij jouw plannen past.

In de pipowagens of in het theehuisje

3 Pipowagens op het veld

Op het veld – midden in het voedselbos dat we aan het ontwikkelen zijn – staan de drie pipowagens. Een heel fijne plek om te terug te trekken of je focus te vinden! Alleen, of met een aantal anderen. Buiten zit je heerlijk op het balkonnetje…

Met twee fijne stoelen – bijvoorbeeld voor een coachgesprek of om te lezen- een houten tafel om aan te werken én een heerlijke bank heb je je eigen tiny house waar je ook kunt blijven slapen! De bank tover je gemakkelijk om in een gezellig en ruim éénpersoonsbed…

De pipowagens zijn verwarmd, je kunt de hele dag door thee en verschillende soorten koffie zetten én ook hier heb je wifi. Toiletten en douches vind je om de hoek – helemaal nieuw en sfeervol – in het bijna vergeten slaaphuisje.

Hou je je bijeenkomst in een van onze andere plekken, bijvoorbeeld in In de Luwte of het Heihuis? Dan kun je één of meerdere pipowagens ook inzetten als (extra) slaapruimte.

1 - 2 per pipowagen
2 per pipowagen
1 per pipowagen
18

Het Theehuisje

Vlakbij de Villa staat het theehuisje; een fijne plek langs een smal bospad waar je je aandacht helemaal naar de ander kunt laten gaan.

Twee stoelen met een klein tafeltje, de mogelijkheid om thee en koffie te maken en met verwarming voor de koude dagen.

Vanuit het theehuis heb je uitzicht naar alle kanten (zonder dat iemand naar binnen kan kijken).

Je gasten kunnen in de Villa wachten tot hun afspraak begint en daar ook naar het toilet.

2
2-3
9

En natuurlijk helpen we graag met wat je verder nodig hebt...