Plek om te coachen of voor je focus

Voor als je gesprekken wilt voeren buiten de hectiek van alledag hebben we fijne plekken voor je; met natuur rondom je, weg van gebaande paden en met veel privacy.

Hoe werkt het?

We hebben verschillende plekken waar je in alle rust af kunt spreken. Voor een enkele dag, maar ook voor vaste momenten in de week. Kom een keer langs om de plekken te bekijken (of vraag ons alles dat je wilt weten via de mail of telefoon) en ga na hoe vaak je op De Hoorneboeg wilt werken:

Af en toe komen aanwaaien: zodra je weet wanneer je afspraken bij ons wilt plannen, neem je contact op met ons team om te kijken of er nog een plek vrij is op die dag.

Vaste plek, vaste dag: voor als je bijvoorbeeld iedere week of maand een aantal dagen in een pipowagen wilt werken. We zetten de plek dan voor langere tijd voor je vast en bieden je een aangepast tarief.

Zelf plannen: voor als je regelmatig hier wilt komen werken, maar (nog) niet precies weet wanneer. Je kunt de dag dan zelf plannen – met een eigen abonnement voor meerdere dagen per maand, dus ook tegen een aangepast tarief.

In de pipowagens of in het theehuisje

3 Pipowagens op het veld

Op het veld – midden in het voedselbos dat we aan het ontwikkelen zijn – staan de drie pipowagens. Een heel fijne plek om te terug te trekken of je focus te vinden! Alleen, of met een aantal anderen. Buiten zit je heerlijk op het balkonnetje…

Met twee fijne stoelen – bijvoorbeeld voor een coachgesprek of om te lezen- een houten tafel om aan te werken én een heerlijke bank heb je je eigen tiny house waar je ook kunt blijven slapen! De bank tover je gemakkelijk om in een gezellig en ruim éénpersoonsbed…

De pipowagens zijn verwarmd, je kunt de hele dag door thee en verschillende soorten koffie zetten én ook hier heb je wifi. Toiletten en douches vind je om de hoek – helemaal nieuw en sfeervol – in het bijna vergeten slaaphuisje.

Hou je je bijeenkomst in een van onze andere plekken, bijvoorbeeld in In de Luwte of het Heihuis? Dan kun je één of meerdere pipowagens ook inzetten als (extra) slaapruimte.

2 per pipowagen
1 - 2 per pipowagen
1 per pipowagen
18

Het Theehuisje

Vlakbij de Villa staat het theehuisje; een fijne plek langs een smal bospad waar je je aandacht helemaal naar de ander kunt laten gaan.

Twee stoelen met een klein tafeltje, de mogelijkheid om thee en koffie te maken en met verwarming voor de koude dagen.

Vanuit het theehuis heb je uitzicht naar alle kanten (zonder dat iemand naar binnen kan kijken).

Je gasten kunnen in de Villa wachten tot hun afspraak begint en daar ook naar het toilet.

2
2 -3
9

En natuurlijk helpen we graag met wat je verder nodig hebt...

eten en drinken

We verzorgen je graag met eten dat je goeddoet en je fijne momenten bezorgt. Samen rond de tafel waar je de tijd hebt om even stil te zijn of juist even lekker bij te praten…

Alles wat je verder nodig hebt

Yogamatten, meditatiekussens, dekentjes, maar ook een flip-over tot een beamer, we hebben het allemaal in huis!