In de Villa

Deze verbouwde villa is de thuisbasis van onze denktank die zoveel mogelijk mensen wil ‘aanzetten’ voor een bewuster en duurzamer leven.

Deze Villa – met de bijzondere denktank-dynamiek – ligt midden in het bos kijkt uit over de heide aan de zonnige zuidzijde van De Hoorneboeg. Het Clubhuis voor grotere gezelschappen, de Grote Kamer voor een teamsessie en de Zolder als bijzondere plek om te werken of creatief overleg; je kunt ook steeds blijven overnachten, we vertellen je er hier graag meer over!

Het Clubhuis

De hele begane grond, inclusief een keuken: dat is ons clubhuis! Dit is de plek als je een concert wilt organiseren of een bijzondere avond met sprekers, film of muziek. Ook als je iets te vieren hebt en je in gedachten grote gedekte tafels in de tuin voor je ziet zou dit wel eens de ruimte kunnen zijn die je zoekt!

Rondom het Clubhuis ligt de tuin met een mooi terras en een kampvuurplek.

Binnen vind je een aantal grote tafels waar je met je groep aan kunt zitten om te eten – of om te overleggen. We kunnen hier ook een opstelling voor je maken die geschikt is voor een training. Rond de kachel is een gezellige plek waar een lekker bank voor je klaarstaat met een paar fijne stoelen. Als je liever twee verschillende ruimtes wilt, kunnen we het Clubhuis voor je opdelen met behulp van een ingebouwde uitschuifwand.

Hier vind je verschillende opstellingen die we voor je kunnen klaarzetten. Dit plattegrond geeft je ook een goed beeld, net als het filmpje dat je hieronder vindt.

Bij de keuken transformeren we het kookeiland in een handomdraai in een bar voor borrels, lunches of een buffet.

De toiletten vind je in de kelder en ook naast de Villa (wat handig is als je niet zo goed ter been bent).

Wil je blijven overnachten? Dat kan! Verderop vertellen we er meer over.

23
22 (60 theater)
19
40
78

De Grote Kamer

Hier, op de eerste verdieping van de duurzame en sfeervol verbouwde Villa heb je veel ruimte met een prachtig uitzicht en zit je in de sfeer van lang geleden, vermengd met stijlvolle vintage en bijzondere kunst.

Voor de vele deuren met ramen tot de vloer staat een grote tafel. Als het mooi weer is, kun je alle deuren openzetten en vanaf de veranda over de heide kijken met de kronkelige grove dennen.

Door deuren van glas kom je in de zitkamer met een houtkachel en wat luiere stoelen en banken. Thee en verschillende soorten koffie kun je de hele dag door zelf maken.

Als je meerdere dagen wilt blijven, hebben we verschillende mogelijkheden op De Hoorneboeg.

Hier vind je opstellingen die we voor je kunnen klaarzetten en bekijk ook het filmpje van de Villa – het geeft je een goede indruk van de ruimtes.

9
8 - (14 kring)
14
35

De zolder

Onder de grote dakkapellen op zolder vind je lichte werkplekken en in het midden een grote tafel waar je met je hele team bij elkaar kunt zitten. Een heel fijne plek voor een creatieve sessie of als je beslotenheid zoekt met een kleinere groep. Niemand die je stoort en rondom overal bomen om je heen.

In de pantry kun je zelf je koffie (of een lekkere espresso of cappuccino) maken en thee zetten. Het toilet is in de badkamer, eveneens op zolder, én ook op de eerste verdieping (waarvoor je dus even de trap af moet). Hier vind je mogelijke opstellingen voor deze ruimte.

Wil je blijven overnachten? Dat kan! Op zolder hebben we twee bedstedes gemaakt met steeds twee losstaande bedden. Je kunt hier dus ook meerdere dagen blijven, alleen of met een kleine groep. Ook als je groep groter is of je meer privacy zoekt hebben we mooie overnachtingsmogelijkheden voor je op De Hoorneboeg. Verderop vertellen we je er meer over!

In de badkamer vind je een toilet, een douche en een wastafel.

5
8 (12 kring)
14
43

De hele villa voor jou!

Een bijzonder plek, voor bijzondere ideeën! In de weekenden is de Villa in zijn geheel te huur voor één of beide dagen.

Je hebt dan dus de beschikking over het Clubhuis op de begane grond (heel geschikt voor besloten diners, kleine voorstellingen, exposities) met de keuken en de houtkachel, de Grote Kamer (samen met de zitkamer) op de eerste verdieping én de zolder waar je de ruimte hebt voor circa 10 personen en een pantry.

Vanuit het clubhuis loop je gemakkelijk de tuin in, waar je een vuurtje kunt maken, en ook vanaf de eerste verdieping kun je lekker buiten zitten op het balkon.

We combineren de Villa ook graag voor met de overnachtingsmogelijkheden op De Hoorneboeg!

Wil je meerdere dagen blijven?

Midden in de stilte van De Hoorneboeg kun op bijzondere plekken overnachten. Allemaal steeds anders, op maximaal 5 minuten lopen van de Villa en met zorg voor je klaargemaakt!

Je overnacht op bijzondere plekken...

Het Heihuis (8 p.): 5 slaapkamers (3 x 2-persoons, 2 x 1-persoons – waaronder 1 slaapbank), gedeeld sanitair. Ruime woonkamer met openhaard en open keuken, een werkkamer en een fijne tuin met uitzicht over de hei.

Het Stille Midden (5 p.): 3 slaapkamers (2 x 2-persoons, 1 x 1-persoons slaapbank in de woonkamer), gedeeld sanitair. Woonkamer met openhaard, eetkamer met keuken en meerdere plekken waar je lekker buiten kunt zitten.

In de Villa (4 p.): op de ruim verbouwde zolder kun je overnachten in 2 bedstedes (waarin steeds 2 losse bedden), gedeeld sanitair. Een fijn appartement met zitplekken onder de grote dakkapellen en keukentje voor koffie en thee.

Op doordeweekse dagen
Aan de Hei (26 p.): 19 slaapkamers (12 x 1-persoons, 7 x 2-persoons) steeds met eigen sanitair (wastafel, douche en toilet).

Vanaf de zomer
Pipowagens en kamperen (14 p.): overnachten in één van de 4 pipowagens! Steeds voor 1 persoon, dus met veel privacy, met water in de wagen en een douche en toilet dichtbij. Ook is er ruimte voor eigen 2-persoonstenten (5 plekken) als je met je groep onder meer alle pipowagens gebruikt.

Na de zomer
Nieuwe plannen (4 p.): we maken een nieuwe plek bij de moestuin, met deels eigen en ook deels gedeeld sanitair.

Te eten en te drinken

We verzorgen je graag met eten dat je goeddoet en je fijne momenten bezorgt. Samen rond de tafel waar je de tijd hebt om even stil te zijn of juist even lekker bij te praten…

Alles wat je verder nodig hebt

Yogamatten, meditatiekussens, dekentjes, maar ook een flip-over tot een beamer, we hebben het allemaal in huis!