In de Villa

Deze statige villa is in 1897 gebouwd als gastenverblijf en in 2018 volledig gerenoveerd, op een zo duurzaam mogelijke manier! Tref elkaar hier midden in het bos voor een meeting, training, debat of voorstelling.

Clubhuis

Onze begane grond is geschikt voor verschillende soorten bijeenkomsten, zoals een voorstelling of presentatie en biedt dan ruimte aan 75 personen.

Op de eerste verdieping kun je gebruik maken van twee vergaderruimtes.

Ze hebben grotendeels houten vloeren en zo’n mooi, hoog plafond. Helemaal zoals je mag verwachten bij een oude villa.

We houden van natuurlijke materialen en kleuren, dus dat ga je hier ook tegenkomen. De afbeeldingen die je hier ziet, komen van ons moodboard. Zo kunnen we je in ieder geval iets van de sfeer laten zien die je kunt verwachten. Begin 2019 hebben we onze eigen beelden compleet en nemen we ze hier op!

De ruimtes zijn al beschikbaar voor vergaderingen en andersoortige bijeenkomsten. Wil je meer informatie? Neem dan even contact met ons op.

75
20 - 125

Onder het dak

Een zolder is een plek van mooie vondsten, dus een teamtraining of vergadering komt hier goed tot zijn recht.

Onder de grote dakkapellen hebben we werkplekken gemaakt en in het midden van de ruimte kun je met je hele team bij elkaar zitten.

De zolder beschikt verder over pantry, een douche met toilet en ook twee slaapruimtes met ieder twee bedden. Ook op de slaapbank kan nog iemand overnachten. Je kunt hier dus ook meerdere dagen blijven, alleen of met een kleine groep.

12
4 (5)
100

Ruimte voor debat en cultuur

Wil je zelf iets organiseren? We gaan graag met je in gesprek als je plannen hebt voor een (muziek)voorstelling of lezing, een bijzondere documentaire wilt wilt laten zien of ideeën hebt voor een expositie die bij ons zou passen. Ook voor een debat of discussie is dit een prima plek. Op onze begane grond hebben we ruimte voor maximaal 75 personen.

Via de statige deuren, allemaal met grote ramen, loop je zo de tuin in. Als het mooi weer is kunnen we hier ook (een deel van) je programma organiseren.
Eten en drinken, techniek en al het andere dat je nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst organiseren we graag met je.