Familieopstellingen
De Fontein x De Hoorneboeg

Een familieopstelling is een uiterst effectieve methode om inzicht te krijgen in het krachtenveld van jouw familie. Tijdens een opstelling worden onzichtbare en mogelijk belemmerende patronen zichtbaar gemaakt en daarmee voor jou beter hanteerbaar. Als je goed op je eigen plek staat in jouw familiesysteem, blijk je met veel meer gemak je weg te vinden in je dagelijkse leven.

Wil jij stevig op jouw plek staan? Schrijf je dan in voor een familieopstellingendag van De Fontein x De Hoorneboeg.

Hoe ziet de dag eruit?

Tussen 9:30 en 10:00 uur ben je welkom en is er tijd voor kop thee of koffie met iets lekkers erbij. Je hebt de tijd om even te landen en alvast de andere deelnemers en begeleider te ontmoeten. Je wordt deze dag begeleid door de opstellers Margreet van Steijn of Sietske Banda van De Fontein. Verderop op deze pagina vertellen we je meer over deze opstellers. Om 10:00 uur starten we en we ronden rond 17:30 uur af. Tussen 13:00 en 14:00 uur is er een heerlijke lunch van restaurant Bij de Tuinman.

Aan een Familieopstellingendag doen ongeveer 14 mensen mee. Je kunt je opgeven voor een eigen opstelling of als representant. Zes mensen krijgen een eigen opstelling. Na een meditatie en uitgebreide uitleg worden de mensen met een eigen opstelling één voor één uitgenodigd. De andere deelnemers kunnen gevraagd worden als representant. Ook dan krijg je altijd relevante nieuwe inzichten die jou helpen op jouw pad.

Dit zijn de data

ZATERDAG 6 APRIL 2024
Met Margreet van Steijn in ‘In de Luwte’

WOENSDAG 12 JUNI 2024
Met Sietske Banda in ‘In de Luwte’

ZATERDAG 13 JULI 2024
Met Margreet van Steijn in ‘In de Luwte’

Bij hen ben je in goede handen

Vanwege de potentie van familieopstellingen om daadwerkelijk gedrag te veranderen is De Hoorneboeg een samenwerking aangegaan met De Fontein van Els van Steijn. Zij is de schrijfster van de bestsellers De Fontein Vind je plek en De Fontein Maak wijze keuzes. De opstellingendagen zullen begeleid worden door Margreet van Steijn en Sietske Banda, beide werkzaam als opsteller voor De Fontein.

Over Margreet van Steijn

Al vroeg in haar carrière ontdekte Margreet (1967) dat ze een natuurlijk talent heeft om de juiste snaar te raken. Dat werd de rode draad in haar werk. Met een goed ontwikkelde intuïtie en nieuwsgierigheid weet ze steeds tot de essentie door te dringen en die op een betekenisvolle manier in de tijdsgeest te plaatsen. Ze houdt niet op met challengen tot de kern bereikt is en er beweging komt.

Margreet geniet elke keer weer van de potentie van opstellingen om tot de kern van een vraagstuk door te dringen. Of dat nu vragen zijn in de persoonlijke sfeer of voor leiders en organisaties. Opstellingen zijn altijd een waardevolle manier om daadwerkelijk transformatie te realiseren.

Over Sietske Banda

Wat is er mooier dan de nieuwe generatie minder belast door het leven te laten gaan? Door haar eigen lot heeft Sietske (1984) haar missie gevonden in het begeleiden van kinderen om hun eigen plek te vinden in het familiesysteem. Ouders bewuster maken van de trekkracht die kinderen voelen om voor hun ouders te zorgen is daar onlosmakelijk mee verbonden. 

Sietske is in staat mensen diep (aan) te raken met haar rustige en krachtige energie. Ze is open, nieuwsgierig, en tegelijkertijd gidst ze je naar de essentie van het leven, daar waar het mag stromen en het je goed mag gaan.

Wil je je alvast verder verdiepen?

Hieronder vind je een aantal mooie podcasts en artikelen.