Leuk als je langskomt om te helpen!

Op deze mooie plek is genoeg te doen. Niet alleen buiten, maar bijvoorbeeld ook als we iets organiseren. Lijkt het je wat om zo af en toe te helpen? Daar maak je ons erg blij mee! En het is vaak nog erg gezellig ook…

Heb je zin om mee te doen?

Waar we aan werken…
Samen met anderen maakt De Hoorneboeg de wereld graag weer een stuk mooier door mensen te verbinden met zichzelf, met anderen en met de natuur. Vanuit deze verbinding ontstaat veelal iets nieuws, iets duurzaams, iets dat een positieve verandering in gang zet.

Leuk als je wilt komen helpen!
Klopt jouw hart ook wat sneller als het over deze missie gaat? Of heb je gewoon zin om je handen uit de mouwen te steken? Hoe dan ook – je bent helemaal welkom. In de tuin en het bos is altijd genoeg te doen – daarvoor kun je aansluiten bij een van de groengroepen. Hou je meer van organiseren dan is de Bosbios misschien leuk om bij aan te sluiten? En wie weet komt bij jou wel iets nieuws op als het om De Hoorneboeg gaat… leuk om je ideeën te horen!

Bekijk het allemaal maar eens op je gemak

Hierboven kun je – als je doorklikt – meer te weten komen over bijvoorbeeld de Buitenwerkdagen en de Bosbios.

En als het je wat lijkt, kun je ons heel gemakkelijk via een formuliertje laten weten wat je graag zou willen komen doen.

Je kunt je dan gewoon opgeven en – afhankelijk van waar je interesse naar uitgaat – kun je daarna langskomen om mee te doen of nemen we eerst nog even contact met je op.