Samen een aantal dagen de diepte in

Op De Hoorneboeg, midden in de natuur, is het stil van zichzelf zodat je eigen inspiratie weer de ruimte kan krijgen. We delen de plek graag met je als je mensen met zichzelf, met elkaar of met de natuur wilt verbinden om zo de wereld weer een stuk mooier te maken.

We hebben heel verschillende ruimtes met ieder een heel eigen sfeer. Restaurant Bij de Tuinman verzorgt je hele dag met eten en drinken dat je goeddoet, als het even kan uit de eigen moestuin. Een kampvuur of yoga-sessie kan je dag zomaar heel anders laten verlopen, dus ook dat soort zaken regelen we graag voor je!

Alles op één plek...

Je yoga- of teamsessie, samen eten en bijpraten, even lekker lezen en blijven slapen – alles op één plek – dat kan in Aan de Hei!

Aan de Hei

Pal aan de hei staan deze twee schitterend verbouwde, monumentale boerderijen. Je hebt hier een heerlijke ruimte voor bijvoorbeeld yoga, een training of sessie met een enorm groot raam dat uitkijkt op de tuin. Verder een huiskamer en bibliotheek met gezellige kachel en grote tafels waar je met je groep bij elkaar kunt komen. En ’s avonds misschien nog even de haman in of een kampvuur in de tuin?

Via een portaal loop je gemakkelijk heen en weer tussen beide gebouwen, zodat het van binnen voelt als één geheel.

Ben je met een wat kleinere groep en kom je op doordeweekse dagen dan kun je je ook terugtrekken in één van de beide boerderijen.

De weekenden in Aan de Hei zijn vaak lang van te voren al gereserveerd, maar tijdens vakantieperiodes hebben we vaak nog plek. Laat ons gerust je plannen weten – we kijken altijd graag naar hoe we je kunnen helpen.

13 - 25
30
30
30
90 + 95

De hele Hoorneboeg als je thuis!

Inspirerende plekken voor je training of sessie, logeren op bijzondere plekken op De Hoorneboeg, aanschuiven bij Bij de Tuinman voor lekkere maaltijden… en na een aantal dagen ken je alle bospaadjes van ons kleine gehucht op de heuvel!

In de Luwte

Een weekend, een aantal dagen door de week of nog langer… In de Luwte is één van de meest stille plekken op De Hoorneboeg en een fijne basis voor een training, retreat of sessie met je team.

Een ruime zaal met veel licht en grote deuren die open kunnen, een serre waar je met elkaar rond een grote tafel kunt zitten, thee en verschillende soorten koffies die je zelf kunt maken wanneer je maar wilt, het bos rondom je en aan twee kanten een fijne tuin en een kampvuurplaats.

Je overnacht op bijzondere plekken – op De Hoorneboeg – waar je steeds binnen 5 minuten naartoe wandelt.

13 - 16
25
20
25
80

Het Heihuis

Ooit woonde hier de schapenboer, maar nu is het een heerlijk en ruim huis met geweldig uitzicht over de hei.

In de woonkamer kun je heel huiselijk bij de openhaard zitten of aan de grote tafel. In de aangrenzende werkkamer kun je even ruimte zoeken om op jezelf te zijn. Rondom ligt de grote bostuin!

In het Heihuis kun je met 8 personen blijven slapen (5 slaapkamers). Ben je met een grotere groep? Dan combineren we het Heihuis graag voor je met een aantal andere overnachtingsplekken op De Hoorneboeg; allemaal bijzonder en dichtbij.

8
8
8
60

De Grote Kamer

Hier, op de eerste verdieping van de duurzame en sfeervol verbouwde Villa heb je veel ruimte met een prachtig uitzicht en zit je in de sfeer van lang geleden, vermengd met stijlvolle vintage en bijzondere kunst.

Voor de vele deuren met ramen tot de vloer staat een grote tafel. Als het mooi weer is, kun je alle deuren openzetten en vanaf de veranda over de heide kijken met de kronkelige grove dennen. Door deuren van glas kom je in de zitkamer met een houtkachel en wat luiere stoelen en banken. Thee en verschillende soorten koffie kun je de hele dag door zelf maken.

Midden in de stilte van De Hoorneboeg kun je blijven slapen op bijzondere plekken. Allemaal steeds anders en op maximaal 5 minuten lopen van de Villa.

9
14 (+6)
14
35

Het stille Midden

Op de flank van de heuvel ligt Het stille Midden. Jarenlang was dit het thuis van de ‘boswachter van De Hoorneboeg’; klein maar fijn en echt oer- en oergezellig. Om alleen of met een aantal anderen bezig te zijn met wat je eigenlijk écht wilt. Daar kun je hier helemaal de tijd voor maken.

Het huis heeft een woonkamer met een grote tafel, een gezellige zithoek en geweldig uitzicht. Overal waar je kijkt is het groen en je kunt een vuurtje maken in de openhaard. Ook in de eetkamer kun je rond de tafel zitten en in de aangrenzende open keuken kun je, thee en verschillende koffies zetten wanneer je maar wilt.

Als je blijft slapen in één van de 2 slaapkamers of in de woonkamer (1-persoons slaapbank), deel je samen met de anderen het toilet en de douche. Is je groep groter dan zoeken we graag een plek voor je op één van onze andere locaties, altijd bijzonder en op slechts een paar minuutjes wandelen.

5
7
7
25 + 10

eten en drinken

We verzorgen je graag met eten dat je goeddoet en je fijne momenten bezorgt. Samen rond de tafel waar je de tijd hebt om even stil te zijn of juist even lekker bij te praten…

Alles wat je nodig hebt

Yogamatten, meditatiekussens, dekentjes, maar ook een flip-over tot een beamer, we hebben het allemaal in huis!