Plek voor je team

Met een groot team of met een kleine groep; om knopen door te hakken, je persoonlijke leiderschap te verdiepen of als je de ruimte zoekt om creatief de diepte in te gaan: we hebben heel fijne plekken voor je!

Speelplaats voor verandering

WE HEBBEN EEN MISSIE…
Samen met anderen maakt De Hoorneboeg de wereld graag weer een stuk mooier door mensen te verbinden met zichzelf, met anderen en met de natuur. Vanuit deze verbinding ontstaat veelal iets nieuws, iets duurzaams, iets dat een positieve verandering in gang zet.

Een van de manieren waarop we als stichting vormgeven aan deze missie is door ruimte te bieden aan organisaties en initiatieven die daar – ieder op een eigen manier – aan bijdragen.

Daar doen we vervolgens dan weer mooie dingen mee. Zo ondersteunt onze Denktank verschillende initiatieven die gericht zijn op een duurzame samenleving, geven we nu en dan kosteloos ruimte aan maatschappelijke organisaties en organiseren we ook zelf events die bijdragen aan verbinding, zoals Earthday in het voorjaar en de Bosbios in de zomer.

HERKEN JE JOUW EIGEN DRIJFVEREN HIERIN?
We verwelkomen je graag als je de drijfveren van jouw organisatie hierin herkent. Leuk om je te leren kennen – groot of klein, startend of al langer bezig – we kijken ernaar uit om met je samen te werken!

Wat we voor jou kunnen doen

We zijn benieuwd naar wederzijdse raakvlakken
Heel fijn als je ons daar iets over wilt vertellen! De vraag komt vanzelf voorbij als je contact met ons opneemt over onze tarieven en de beschikbaarheid.

We voegen graag extra inspiratie toe aan je programma
Als je een of meerdere dagen met je team erop uittrekt, vertellen we graag iets over onze drijfveren, hoe we daaraan werken en de bijzondere geschiedenis van deze plek.

Ook kun je overwegen om een workshop aan je programma toe te voegen. Een aantal helpt je in het vinden van verbinding, zoals een stiltewandeling of yogales. Een kampvuur, eventueel met muziek, kan ook voor mooie verbindende momenten zorgen of haal een lekker fris hoofd door mee te werken in het bos of erop uit te trekken met een mountainbike.

Eten en drinken
Tussendoor verzorgen je graag met eten en drinken dat je goeddoet en je fijne momenten bezorgt – als het even kan uit onze eigen moestuin. Samen rond de tafel waar je de tijd hebt om even stil te zijn of juist even bij te praten. Het eten wordt verzorgd door ons restaurant Bij de Tuinman en is altijd vegetarisch.

Ook voor kleine groepen

Grote Kamer (14 personen)
Op de eerste verdieping van de duurzame en sfeervol verbouwde Villa heb je veel ruimte met een prachtig uitzicht en zit je in de sfeer van lang geleden, vermengd met stijlvolle vintage en bijzondere kunst. Met een grote tafel in het midden en een zitkamer met een houtkachel. Lees meer…

Het Heihuis (8 personen)
Ooit woonde hier de schapenboer, maar nu is het een heerlijk en ruim huis met geweldig uitzicht over de hei. Een fijne plek om je met een kleinere groep terug te trekken. Buiten is een grote tuin met een terras en uitzicht over de hei. Lees meer…

Het Stille Midden (6 personen)
Jarenlang was dit het thuis van de ‘boswachter van De Hoorneboeg’; klein maar fijn en echt oer- en oergezellig! Hier voel je je onvindbaar voor de rest van de wereld. Lees meer…

De Tipi (6 – 20 personen)
Het is bijzonder om in de Tipi te zitten – door de ronde vorm en het vuur waar je omheen zit en je opwarmt. Lees meer…

24uur-sessies - als je de avond van te voren alvast aankomt...

… dan begint je bijeenkomst meteen heel anders!

Nodig je groep op de dag ervoor bijvoorbeeld uit voor een borrel en schuif daarna aan voor een diner bij restaurant Bij de Tuinman. Later maken we graag nog een kampvuur voor je aan… misschien heb je een alvast een paar vragen waar je deelnemers over na kunnen denken of met elkaar van gedachten over kunnen wisselen? Gewoon lekker bijpraten kan natuurlijk ook.

’s Ochtends, na het ontbijt en wie weet nog een wandeling, is iedereen fris om te beginnen – en al helemaal geland.

We hebben mooie plekken voor je om te overnachten, zodat je van je bijeenkomst 24 heel bijzondere uren kunt maken!

Wil je vaker langskomen?

Als je iets wilt veranderen, kan het erg helpen om jezelf zo nu en dan weer te herinneren waar het je ook alweer om ging. We willen je graag helpen om je idealen levend te houden en vorm te geven.

Kom daarom regelmatig terug – met je team of alleen – misschien een aantal dagen per jaar of een vaste dag in de week. Hier buiten kun je weer extra zuurstof aan je ideeën geven en er beweging in krijgen.

We hebben fijne en sfeervolle ruimtes die je vaak deelt met een aantal anderen, maar als je een plek helemaal alleen voor jezelf zoekt kijken we ook graag even met je mee. Je hebt altijd een eigen tafel om aan te werken, de hele dag door lekkere koffie en thee met iets lekkers erbij en tussendoor verzorgt restaurant Bij de Tuinman je met een lunch. Buiten zijn er plekken om even te lummelen en wandelen kan altijd!

Neem je contact met ons op als je dit wat lijkt? Dan kijken we graag met je mee.