Speelplaats voor verandering

Op De Hoorneboeg vind je niets anders dan de natuur die je af kan leiden. Als vanzelf geven de rust en de stilte je gedachten een heel eigen zetje, zodat je zomaar ergens anders uit kunt komen dan je van te voren dacht.

We delen de plek graag met je als je mensen met zichzelf, met elkaar of met de natuur wilt verbinden om zo de wereld weer een stuk mooier te maken.

Dus kom vooral langs met je team, je directie of de mensen uit je netwerk waar je energie van krijgt en zet veranderingen in gang; de wereld wacht wél op je!

Heidag met je team

Op De Hoorneboeg, midden in de natuur, is het stil van zichzelf zodat je eigen inspiratie weer de ruimte kan krijgen.

Met een groot team of met een kleine groep; om knopen door te hakken, je persoonlijke leiderschap te verdiepen of als je de ruimte zoekt om creatief de diepte in te gaan dan hebben we heel fijne plekken voor je.

Tussendoor verzorgen je graag met eten en drinken dat je goeddoet en je fijne momenten bezorgt – als het even kan uit onze eigen moestuin. Samen rond de tafel waar je de tijd hebt om even stil te zijn of juist even bij te praten.

Ook als je extra inspiratie aan je programma wilt toevoegen, helpen we je graag. Een yoga-sessie tussendoor of om mee te starten, een kampvuur of de begeleiding van een ervaren trainer; we zitten vol ideeën en hebben contact met veel mensen die iets bijzonders kunnen toevoegen aan je dag!

Meerdere dagen de diepte in...

Als je de tijd wilt nemen om betekenisvolle veranderingen in gang te zetten – bijvoorbeeld voor je persoonlijke leiderschap of met je team, dan is De Hoorneboeg een fijne plek. Dit stukje wereld rondom een heuvel, midden in het bos en met een lange geschiedenis van het zoeken naar betekenis en nieuwe oplossingen, zet bijna als vanzelf iets in gang.

Laat alles een paar dagen achter je en geef nieuwe ideeën de aandacht. Daar hebben we heel fijne plekken voor met steeds een heel eigen sfeer; met een duurzame dynamiek of juist heel stil en sereen, relaxed rond het vuur of voor discussies rond de tafel.

Altijd met veel privacy en de rust van de natuur rondom je. Restaurant Bij de Tuinman verzorgd je met eten en drinken dat je goeddoet – als het even kan uit onze eigen moestuin. We helpen je graag als je je programma vorm wilt geven met extra inspiratie of samen erop uit te trekken!

Voor als je het een beetje chic wilt hebben

Bijvoorbeeld voor een directie of de CEO’s van je bedrijf. Die graag de stilte zoeken en houden van een mooie plek in de natuur, maar ook heel erg van hun privacy en het gewend zijn dat gewoon alles klopt. Ook voor meerdere dagen hebben we mooie plekken.

Restaurant Bij de Tuinman verzorgt je de hele dag door met eten en drinken en als je langer wilt blijven, overnacht op verschillende plekken op De Hoorneboeg. Steeds op maximaal 5 minuten lopen van waar je moet zijn, met veel privacy en eigen sanitair.

Grote Kamer (14 personen)
Op de eerste verdieping van de duurzame en sfeervol verbouwde Villa heb je veel ruimte met een prachtig uitzicht en zit je in de sfeer van lang geleden, vermengd met stijlvolle vintage en bijzondere kunst.

Voor de vele deuren die uitkomen op de veranda staat een grote tafel en via glazen deuren kom je in de zitkamer met een houtkachel. Lees meer…

Het Heihuis (8 personen)
Ooit woonde hier de schapenboer, maar nu is het een heerlijk en ruim huis met geweldig uitzicht over de hei. Een fijne plek om je met een kleinere groep terug te trekken.

Behalve een grote tafel onder de grote lichtkoepel kun je hier ook rond de openhaard zitten in de zithoek. Buiten is een grote tuin met een terras en uitzicht over de hei. Lees meer…

24uur-sessies - als je de avond van te voren alvast aankomt...

… dan begint je bijeenkomst meteen heel anders!

Nodig je groep op de dag ervoor bijvoorbeeld uit voor een borrel en schuif daarna aan voor een diner bij restaurant Bij de Tuinman. Later maken we graag nog een kampvuur voor je aan… misschien heb je een alvast een paar vragen waar je deelnemers over na kunnen denken of met elkaar van gedachten over kunnen wisselen? Gewoon lekker bijpraten kan natuurlijk ook.

’s Ochtends, na het ontbijt en wie weet nog een wandeling, is iedereen fris om te beginnen – en al helemaal geland.

We hebben mooie plekken voor je om te overnachten, zodat je van je bijeenkomst 24 heel bijzondere uren kunt maken!

Wil je vaker langskomen?

Als je iets wilt veranderen, kan het erg helpen om jezelf zo nu en dan weer te herinneren waar het je ook alweer om ging. We willen je graag helpen om je idealen levend te houden en vorm te geven.

Kom daarom regelmatig terug – met je team of alleen – misschien een aantal dagen per jaar of een vaste dag in de week. Hier buiten kun je weer extra zuurstof aan je ideeën geven en er beweging in krijgen.

We hebben fijne en sfeervolle ruimtes die je vaak deelt met een aantal anderen, maar als je een plek helemaal alleen voor jezelf zoekt kijken we ook graag even met je mee. Je hebt altijd een eigen tafel om aan te werken, de hele dag door lekkere koffie en thee met iets lekkers erbij en tussendoor verzorgt restaurant Bij de Tuinman je met een lunch. Buiten zijn er plekken om even te lummelen en wandelen kan altijd!

eten en drinken

We verzorgen je graag met eten dat je goeddoet en je fijne momenten bezorgt. Samen rond de tafel waar je de tijd hebt om even stil te zijn of juist even lekker bij te praten…

Alles wat je verder nodig hebt

Yogamatten, meditatiekussens, dekentjes, maar ook een flip-over tot een beamer, we hebben het allemaal in huis!