Kunnen we je helpen met beeld en je pr?

Zoek je mooi beeldmateriaal? Of ben je benieuwd op welke manier we de pr van jouw bijeenkomst kunnen ondersteunen? We vertellen je er graag meer over!

Beeldmateriaal om je verder te helpen

We hebben mooi beeldmateriaal van alle plekken én van de natuur op De Hoorneboeg. Je kunt ze gebruiken voor alles wat je bij ons komt organiseren – bijvoorbeeld op je website.

Foto’s
Je kunt foto’s downloaden via Pixieset. Hierin vind je voor iedere plek een eigen verzameling en ook beeldmateriaal dat een mooie indruk geeft van de hele buitenplaats.

Het downloaden wijst zichzelf via het bekende ‘download-icoon’ (pijltje dat omlaag wijst op een balkje). Je kunt een hele verzameling in één keer downloaden, maar ook enkele beelden (gebruik in dat geval het icoon dat zichtbaar wordt als je met de cursor op een beeld staat).

Filmpjes
Via Vimeo kun je filmpjes van al onze locaties vinden. Je kunt de link naar het filmpje dat je wilt delen kopiëren: open het filmpje dat je wilt delen en klik op ‘share’ (het icoon met het papieren vliegtuigje). Je ziet dan de link verschijnen. Dat ziet er bijvoorbeeld zo uit: https://vimeo.com/678125110. Voor wie een filmpje wil embedden op een website: kies niet de code die hiervoor beschreven staat, maar klik op de pijltjes die je boven deze code ziet. Je kunt vervolgens de ‘embed code’ kopiëren.

Wil je in onze online-agenda?

Onze online-agenda is een belangrijk onderdeel van onze website en wordt veel bekeken. Via onze maandelijkse nieuwsbrief en onze socials genereren we extra aandacht voor deze agenda.

Als je iets organiseert dat toegankelijk is voor anderen, nemen we je item hier graag in op. We informeren ernaar tijdens de reservering. Je kunt alle gegevens vervolgens online aan ons doorgeven – dan maken we het zo snel mogelijk in orde!

Social Media en onze nieuwsbrief

Via Instagram en (iets minder) op Facebook vertellen we regelmatig onze verhalen – over de natuur die hier zo mooi is, bijzondere gebeurtenissen (zoals veel sneeuw, een flinke storm of dat de lente-uitjes boven de grond komen) en over de programmering die we zelf organiseren. Binnenkort starten we ook op LinkedIn.

Wil je ons volgen? Leuk!

Wil je ons taggen? Daar zijn we echt heel blij mee! Met #dehoorneboeg of @dehoorneboeg weten mensen ons veelal te vinden. We proberen deze berichten altijd zoveel mogelijk te re-posten in onze stories.

In onze maandelijkse nieuwsbrief nemen we onder meer items van anderen uit onze agenda mee. Onze redactie zoekt daarbij steeds naar een afgewogen geheel dat recht doet aan onze missie en de programmering die we nastreven.

Wil je onze nieuwsbrief iedere maand ontvangen? We zetten je graag op de verzendlijst!

Wil je zelf beeldmateriaal laten maken?

Voor ons eigen beeldmateriaal werken we samen met enkele professionals die jou misschien ook kunnen helpen.

Ze kennen de plekken, wonen in de buurt en – ook niet onbelangrijk – zijn prettig om erbij te hebben. Ook als je een bijeenkomst is waar je in rust en stilte bent, weten ze daar respectvol mee om te gaan.

Laat ons weten als je geïnteresseerd bent. We brengen je graag met hen in contact.