Het Stille Midden

Op de flank van de heuvel ligt Het stille Midden. Jarenlang was dit het thuis van de ‘boswachter van De Hoorneboeg’; klein maar fijn en echt oer- en oergezellig! Hier voel je je onvindbaar voor de rest van de wereld.

Om alleen of met een aantal anderen bezig te zijn met wat je eigenlijk écht wilt. Daar kun je hier helemaal de tijd voor maken.

Op de flank van de heuvel

Het Stille Midden heeft een woonkamer met een heel grote schuifdeur van glas die je met mooi weer open kunt zetten naar het terras. Overal waar je kijkt is het groen en als het iets frisser is, kun je hier een vuurtje maken in de openhaard. Je kunt hier werken aan een fijne tafel of in neerploffen op de bank.

In de eetkamer staat een grote tafel waar je met z’n allen kunt aanschuiven. De woonkamer en de eetkamer staan in een open verbinding met elkaar en met de keuken waar je, wanneer je wilt, zelf thee en allerlei lekkere koffie’s kunt maken.

Via de voordeur (of binnendoor via de woonkamer) kom je in de gang met het toilet, de beide slaapkamers en de badkamer. Beide slaapkamers zijn voor 2 personen en in de woonkamer is ruimte voor 1 persoon op een ruime slaapbank. Ook als je groep groter is of iedereen liever een eigen kamer wil, kunnen we dat op De Hoorneboeg voor je organiseren.

We hadden erg veel plezier in het opknappen van dit huis en hebben ook nog een aantal leuke plannen voor buiten waar je ook nu al heerlijk op het terras kunt zitten!

5
6
5
25 + 10

Meerdaagse in Het Stille Midden

Wil je meerdere dagen blijven? In Het Stille Midden kun je blijven overnachten met 5 personen en als je groep groter is hebben we – midden in de stilte van De Hoorneboeg – ook nog een aantal andere mooie plekken. Allemaal steeds anders, op maximaal 5 minuten lopen van Het Stille Midden en met zorg voor je klaargemaakt!

Een weekend, door de week of nog langer...

Als je meerdere dagen blijft, wordt de hele Hoorneboeg vanzelf je thuis en na een aantal dagen ken je alle bospaadjes van ons kleine gehucht op de heuvel!

In Het Stille Midden hebben we plek voor 5 overnachtingen, verdeeld over 3 kamers. Maar als je met een grotere groep komt of als alle deelnemers liever de privacy van een eigen kamer hebben, dan hebben we op De Hoorneboeg nog meer plekken waar je kunt blijven overnachten. Allemaal steeds anders, op maximaal 5 minuten lopen van Het Stille Midden en met zorg voor je klaargemaakt!

De slaapkamers in Het Stille Midden:
• Kamer 1: 2-persoons, 2 enkele bedden van normaal formaat
• Kamer 2: 2-persoons, 2 enkele bedden van normaal formaat
• kamer 3: 1-persoons, ruime en comfortabele slaapbank

De badkamer is op de gang en heeft een inloopdouche en wastafel. Deze deel je dus met elkaar. Ook het toilet is op de gang.

5
6
5
25 + 10

eten en drinken

We verzorgen je graag met eten dat je goeddoet en je fijne momenten bezorgt. Samen rond de tafel waar je de tijd hebt om even stil te zijn of juist even lekker bij te praten…

alles wat je verder nodig hebt

Yogamatten, meditatiekussens, dekentjes, maar ook een flip-over tot een beamer, we hebben het allemaal in huis!