Eten en drinken van de tuinman

Vanaf het moment dat je binnenkomt tot je weer weggaat staan thee, koffie en iets lekkers voor je klaar.
Uiteraard hebben we nog meer mogelijkheden, zoals fruit of een versgebakken taart uit onze eigen oven? We vertellen je graag over de mogelijkheden!

Eten uit de moestuin

Wortels, courgettes, bietjes... als het even kan halen we het uit onze eigen tuin en komt het zo vers mogelijk op je bord terecht!

Een eigen plek in de kas

Groepen die te gast zijn op De Hoorneboeg hebben een eigen plek in onze gerestaureerde kas, aan de rand van de moestuin, of in ons restaurant. Misschien wil je liever op je eigen locatie blijven voor een maaltijd? We komen dan bij je langs en maken een uitnodigend en gevarieerd buffet voor je klaar.

Ontbijt

Vers fruit, huisgebrande granola met noten en bessen, een lekker broodje met Hoorneboegse honing en een croissantje… of toch dat lekkere kaasje? We verwennen je graag met een heerlijk ontbijt!

Even pauze...

Tijd voor een kopje koffie of een lekkere (kruiden)thee. Die zetten we sowieso voor je klaar, natuurlijk met wat koek(jes).

Als je wilt, bakken we een lekkere taart of cake voor je. Die gaat gegarandeerd op!

Lunch

Even een frisse neus halen tijdens de pauze is altijd een goed idee. Maar mis niet het buffet met een soepje, verse maaltijdsalade en rijk belegde boterhammen, frittata of hartige taart. Uiteraard met lekkere sapjes, melk, koffie en thee.

Tussendoor

Als de dag er bijna op zit, kan een tussendoortje helpen om de hoofden weer op te frissen.

We maken bijvoorbeeld springrolls, een goedgevulde wrap of een groot bord voor je met kleine hapjes en dips.

Altijd met een lekker broodje erbij!

Diner

Samen aan een lange tafel de dag afsluiten met een diner. We maken een gevarieerd buffet voor je klaar met groenten in de hoofdrol. Vaak zijn ze diezelfde ochtend geoogst in onze eigen moestuin, zo vers proeft het nóg lekkerder

De moestuin

Als het éven kan, halen we groente, kruiden en fruit uit onze eigen moestuin. We hebben veel variatie en van het vroege voorjaar tot in de winter valt er altijd wel iets te oogsten.

Wortels, bonen, bieten, pompoenen, courgette, prei, ui… het voelt altijd heel rijk om hier doorheen te lopen, waar alles (bijna) vanzelf lijkt te groeien.

Je bent welkom om te komen kijken!

Wat je van dichtbij haalt is lekker!

We werken graag samen met bedrijven in de buurt die, net als wij, houden van lekkere smaken en oog hebben voor duurzaamheid. Daar zijn er steeds meer van en maakt koken nóg plezieriger!