Eten en drinken van Bij de Tuinman

Bij de Tuinman – ons restaurant dat je midden in de moestuin vindt – verzorgt je graag met eten dat je goeddoet en je fijne momenten bezorgt. Samen rond de tafel waar je de tijd hebt om even stil te zijn of juist even lekker bij te praten…

ALS HET EVEN KAN KOMT HET UIT ONZE EIGEN TUIN!

Wat we voor jou maken komt zoveel mogelijk van dichtbij, het liefst uit onze eigen moestuin of van kwekers en telers uit de buurt en is altijd vegetarisch. Met onze keuzes proberen we zoveel mogelijk goed te doen: voor jou, voor de mensen die het maken (soms ook ver weg) en de natuur.

We bewegen met veel plezier mee met de seizoenen en vinden altijd weer nieuwe smaken en combinaties!

Vanaf je ontbijt tot de lunch, lekker lang aan tafel of een snelle (borrel)hap; je bent steeds welkom en we vertellen je graag meer over wat we doen. En maak ook kennis met onze huisgebakken taart! Die gaat vaak op tot de laatste kruimel…

Kom je een dagje langs?

Tuinmans Dagmenu

We zorgen graag voor een gezonde en goede bodem, ook bij jou. Dus als je een dag op De Hoorneboeg bent, kun je rekenen op eten en drinken dat je goeddoet en met aandacht voor jou is gemaakt – de hele dag door.

Tuinmans Dagmenu
• de hele dag door thee en koffie (ook cappuccino’s, espresso’s met koe- of havermelk)
• fruitmand – verschillende soorten – ieder seizoen weer anders
• huisgebakken koek, taart of cake in de ochtend bij je koffiepauze
• Tuinmans-lunch met een stevige soep, rijk gevulde salade, een luxe belegde boterham, vers brood met huisgemaakte smeersels en toppings (kies hoe jij het lekker vindt) en biologische sap
• iets lekkers bij de thee in de middag – dit keer een andere koek, taart of cake dan je in de ochtend van ons kreeg
• een healthy snack aan het einde van de middag – lekker hapje dat je energie geeft voor je afrondt

Natuurlijk houden we graag rekening met allergieën!

Wil je iets langer blijven?

Nog-even-blijven-hangen

Als het nog even duurt voor je thuis aan tafel kunt – of misschien wil je gewoon nog even lekker blijven napraten – maken we graag een borrelplank voor je of een stevig hartig hapje.

Op de borrelplank…
vind je hapjes zoals groenten, brood of pita met verschillende dips, gemarineerde gemengde olijven, huisgebrande noten en groentechips.

En als hartig hapje – onze ‘Healthy Snack’…
maken we bijvoorbeeld een lekkere gevulde wrap, bruschetta of springroll voor je klaar!

Iets lekkers te drinken staat op iedere locatie voor je klaar – ook gekoeld – zoals bio-fris, bier, cider en wijn. Net als zakjes popcorn en nootjes en chocola.

Bij de Tuinman aan tafel

Samen aan tafel om de dag af te sluiten met een diner in het restaurant of in de kas. In de warmere tijd dekken we graag een tafel voor je op het terras of onder de festival-tent!

Als voorgerecht
De oogst van de dag – vers op je bord – iedere dag weer anders

Als hoofdgerecht
Groenten en salade met een stevige basis – in mooie schalen die je deelt met je tafelgenoten

Als nagerecht
Een lekkere afsluiting van je diner – iets lekkers, iets zoets…

Onze bar is open – we hebben bio-fris en bio-wijn, streekbieren op de tap en maken ook graag een moestuin-cocktail voor je klaar – alles ook in 0% varianten!

Natuurlijk houden we graag rekening met allergieën!

Als je blijft overnachten....

ontbijt

Yoghurt met granola of een overnight oat, noten en bessen, vers brood met huisgemaakte moestuin-jam en een croissantje… of toch dat lekkere kaasje? En even lekker wakker worden met thee of alvast een kop koffie… We verwennen je graag met een heerlijk ontbijt!

Wil je vegan of zonder gluten dan zit er altijd iets voor je bij. Wil je dit met je hele groep dan maken we een speciaal ontbijt voor je klaar.

Wat je van dichtbij haalt.....

... is lekker! We werken graag samen met bedrijven in de buurt die, net als wij, houden van lekkere smaken en oog hebben voor duurzaamheid. Daar zijn er steeds meer van te vinden!