De Boszaal

In één van de beide verbouwde boerderijen van ‘Aan de Hei’ vind je de Boszaal. Toen De Hoorneboeg nog groter was, met meer grond, werd hier de oogst opgeslagen. Anton Sinkel (van de winkels van Sinkel) liet deze bouwen toen hij op De Hoorneboeg woonde met zijn gezin.

De bouw is bijzonder – let maar eens op de ramen in de achtergevel – en dat komt vanwege de weemoed naar de streek rond Bremen waar hij opgroeide. Later maakte mejuffrouw Pijnappel hier in de jaren 50 een plek voor ‘meisjes uit de fabriek’ die hier hun enige jaarlijkse vakantieweek konden bijkomen. Er is een schrift vol liedjes achtergebleven waaruit blijkt hoe dierbaar hun dit was…

De Boszaal

Deze boerderij ligt aan de rand van het bos en binnen is het licht en ruim, met grote ramen waar vroeger de deuren zaten.

Via een hoge hal loop je door grote glazen deur de ruimte binnen waar je een mix vindt van vintage, hip en historie. Grote tafels, fijne banken en een zithoek bij de kachel maken deze ruimte geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten – teammeetings, presentaties en ook als stilte en meditatie onderdeel is van je programma of als je een intiem concert wilt organiseren. De Boszaal doet graag overal aan mee!

De vloerverwarming geeft veel comfort en we kunnen de indeling helemaal passend voor je maken. Hier vind je verschillende opstellingen.

Buiten kun je voor de grote ramen op het terras zitten, waar je een grote bank vindt met fijne kussens. De heide is vlakbij en het bos ligt rondom.

16
30
30
95

Meerdaagse in de Boszaal

Als je meerdere dagen blijft, wordt de hele Hoorneboeg vanzelf je thuis en na een aantal dagen ken je alle bospaadjes van ons kleine gehucht rond de heuvel…

EEN WEEKEND, DOOR DE WEEK OF NOG LANGER...

In Aan de Hei kun je blijven overnachten met 26 deelnemers. Maar als je groep groter is, of als alle deelnemers liever de privacy van een eigen kamer hebben, dan hebben we op De Hoorneboeg nog meer plekken waar je kunt blijven overnachten. Allemaal steeds anders, op maximaal 5 minuten lopen van Aan de Hei en met zorg voor je klaargemaakt.

De slaapkamers in Aan de Hei:
12 één-persoonskamers
7 twee-persoonskamers

Alle kamers hebben eigen sanitair (wastafel, douche en toilet) en een bureau.

Bovendien kun je gebruik maken van de hamam en de massageruimte in Aan de Hei.

Wil je een aantal dagen blijven met een grotere groep? Dan kun je ook Aan de Hei in zijn geheel gebruiken. Hier vertellen we je daar meer over!

eten en drinken

We verzorgen je graag met eten dat je goeddoet en je fijne momenten bezorgt. Samen rond de tafel waar je de tijd hebt om even stil te zijn of juist even lekker bij te praten…

alles wat je verder nodig hebt

Yogamatten, meditatiekussens, dekentjes, maar ook een flip-over tot een beamer, we hebben het allemaal in huis!