We zetten alles graag mooi voor je klaar...

Voordat je bij ons komt, vragen we je ons door te geven hoe we de ruimte voor je klaar kunnen zetten en of je gebruik wilt maken van stoelen, meditatiekussens of yogastoelen. Hier zie je alle mogelijkheden.

Wat je ook kiest – het is altijd inbegrepen in het tarief.

Materialen voor yoga en meditatie

We hebben alles in huis als je in je programma (ook) tijd inruimt voor meditatie en/of yoga.

Behalve yoga-matten en meditatiekussens, hebben we ook meditatiestoelen. Je kent ze misschien wel – deze bieden je een steuntje in de rug.

Om de oefeningen te ondersteunen of de dag comfortabeler te maken, kun je gebruik maken van blokken, bolsters, straps, oogkussentjes en dekens. Ook kun je – tegen meerkosten – gebruik maken van een flip over en/of een beamer (met scherm).

Of zoek je een iets meer zakelijke sfeer?

We zetten graag stoelen voor je neer als dit meer bij de aard van je bijeenkomst past of als je deelnemers bijvoorbeeld niet gewend zijn aan een meditatiehouding.

Ook als je tafels nodig hebt, kunnen we dat voor je verzorgen.

Heb je een beamer (met scherm) en/of flip over nodig? Ook dat hebben we – tegen meerkosten – in huis.

Opstellingen

In een kring of theateropstelling, of misschien liever met elkaar rond een tafel? Kies de locatie waarin je geïnteresseerd bent en laat ons weten wat je voorkeur heeft.

Welke opstelling je ook kiest, het is inmiddels inbegrepen in de prijs. Kort voordat je bij ons komt, nemen we contact met je op om je wensen door te spreken.