Workshops en activiteiten

Kom je naar De Hoorneboeg en wil je nog iets bijzonders toevoegen aan je programma? Hier zie je een aantal mogelijkheden.
Neem (ruim) van te voren contact met ons op, dan vertellen we je over de mogelijkheden.

We hebben nog veel meer ideeën en ook contact met allerlei mensen die iets moois voor je kunnen organiseren. Binnenkort vind je ze hier terug – vraag ons ernaar als je eerder al benieuwd bent!

Kampvuur

De dag afsluiten met een kampvuur... dat kan helemaal heerlijk en passend zijn! Na het diner maken we dan een vuur voor je aan en leggen genoeg hout voor je klaar voor een paar uur warmte en (sterke) verhalen . Als je te gast bent in de Villa, de Boszaal of In de Luwte kunnen we het vuur daar voor je maken, maar je kunt ook altijd kiezen voor onze mooie kampvuurkuil op het Veld.

Yoga en meditatie

Verdiep je bijeenkomst met een yoga- of meditatiesessie. We kennen diverse docenten bij wie mensen van verschillende niveaus in goede handen zijn. Ze zijn thuis in verschillende stijlen, zoals de dynamische flow, een meer meditatieve hatha yoga of een heel ontspannen yin-stijl. Ons netwerk maakt het mogelijk om dichtbij jouw vraag aan te sluiten.

Mindfulness wandeling

Vanaf 1 uur, 6 - 10 personen - Tijdens een mindfulness wandeling word je geholpen uit je hoofd te gaan, in het hier en nu te komen en je stresshormonen te laten dalen. Ingrid is stresscounselor en diëtist. Ze werkt altijd wandelend in de natuur rondom De Hoorneboeg. Als geen ander kent ze in dit gebied bijna alle wegen en paden. Met haar ervaar je de natuur en jezelf als nooit tevoren. Je kunt kiezen voor een uur of langere wandelingen.

En er kan nog meer...

We hebben nog meer mogelijkheden en ideeën. Binnen, of juist buiten. Actief of iets om heerlijk bij te ontspannen. Staat er iets voor je bij? Laat het ons weten, dan vertellen we je graag de mogelijkheden.

Buiten aan het werk

Samen buiten aan de slag en een klus klaren is altijd fijn! Plant bijvoorbeeld een paar bomen met elkaar of stroop je mouwen op in de moestuin. Ieder seizoen is er genoeg te doen, we zorgen voor alle gereedschappen en leggen je uit hoe je de klus het beste kunt aanpakken. En zijn natuurlijk blij met jullie hulp!