Jouw groene werkplek in het bos

Wil je (vaker) naar De Hoorneboeg komen, bijvoorbeeld om in alle rust te werken met een deel van je team of juist heerlijk in je eentje?

Een dag op een andere plek – met een fijne wandeling tussendoor of met je laptop in de zon – kan ruimte geven aan de dingen waar je anders niet aan toekomt. Terwijl die ‘andere dingen’ nou net zijn waar jij of je organisatie echt behoefte aan hebben.

Groene werkplek voor jouw organisatie

Hier buiten op De Hoorneboeg kun je weer extra zuurstof aan je ideeën geven.

Kom daarom regelmatig terug – met je team of met een aantal collega’s – en maak De Hoorneboeg tot je vaste plek!

Werk bijvoorbeeld iedere vrijdag met je team vanuit het Heihuis of spreek iedere derde maandag van de maand af met je projectgroep in de Grote Kamer van de Villa. We hebben heel verschillende plekken – voor grotere groepen en kleinere teams – midden in de natuur en met lekkere koffie, thee en lunches.

Plek om te coachen

Zoek je een ruimte om regelmatig coachgesprekken te voeren? We hebben verschillende plekken waar je in alle rust af kunt spreken. Voor een enkele dag, maar ook voor vaste momenten in de week. Ook kun je een abonnement nemen. Je kunt je dag dan zelf plannen tegen een aantrekkelijk tarief.

Bekijk alvast de mogelijkheden in onze pipowagens – op het veld in het voedselbos dat hier steeds meer vorm krijgt – en het theehuisje bij de Villa.

Natuurlijk ben je ook welkom om een keer te kijken of vraag ons alles dat je wilt weten via de mail of de telefoon. We helpen je graag!

Makerspace - plek voor vrije gedachten

Wil je je (creatieve) idee laten groeien? Waar je tijd kunt maken om aan je dichtbundel/artikel/podcast/training/stripverhaal/muziek/… te werken of misschien juist wel zonder vastomlijnd plan nieuwe inspiratie te vinden?

We bieden je graag een paar dagen een plek waar je alle vrijheid hebt om aan de slag te gaan! En verkennen ook graag of we je daarbij kunnen helpen – en misschien vinden we andersom ook wel mogelijkheden… we zoeken altijd graag de samenwerking.

Het Stille Midden
Op de flank van de heuvel dit huis van de vroegere ‘boswachter van De Hoorneboeg’; klein maar fijn en echt oer- en oergezellig.

Het huis heeft een woonkamer met een grote tafel, een gezellige zithoek en geweldig uitzicht. Overal waar je kijkt is het groen en je kunt een vuurtje maken in de openhaard. Ook in de eetkamer kun je rond de tafel zitten. Je kunt hier ook blijven slapen! Lees meer…

eten en drinken

We verzorgen je graag met eten dat je goeddoet en je fijne momenten bezorgt. Samen rond de tafel waar je de tijd hebt om even stil te zijn of juist even lekker bij te praten…