Jouw groene werkplek in het bos

Wil je (vaker) naar De Hoorneboeg komen, bijvoorbeeld om een dag in alle rust te werken met een deel van je team of juist heerlijk in je eentje?
Dat kan… ook om te coachen hebben we fijne plekken!

ONZE MISSIE
Samen met anderen maakt De Hoorneboeg de wereld graag weer een stuk mooier door mensen te verbinden met zichzelf, met anderen en met de natuur. Vanuit deze verbinding ontstaat veelal iets nieuws, iets duurzaams, iets dat een positieve verandering in gang zet.

Een van de manieren waarop we als stichting vormgeven aan deze missie is door ruimte te bieden aan organisaties en initiatieven die daar – ieder op een eigen manier – aan bijdragen.

Daar doen we vervolgens dan weer mooie dingen mee. Zo ondersteunt onze Denktank verschillende initiatieven die gericht zijn op een duurzame samenleving, geven we nu en dan kosteloos ruimte aan maatschappelijke organisaties en organiseren we ook zelf events die bijdragen aan verbinding, zoals Earthday in het voorjaar en de Bosbios in de zomer.

HERKEN JE JOUW EIGEN DRIJFVEREN HIERIN?
En zoek je een plek om regelmatig terug te komen? Dan maken we graag kennis met je! We vinden het altijd leuk om meer van je te horen, ook omdat jij misschien weer anderen in ons netwerk verder kunt helpen.

Plek om te coachen of voor je eigen focus

Zoek je een ruimte om regelmatig coachgesprekken te voeren of om nu en dan een dag te werken? We hebben verschillende plekken waar je in alle rust af kunt spreken, alleen of met enkele anderen uit je eigen netwerk of team. Voor een dag, maar ook voor vaste momenten in de week. Ook kun je een abonnement nemen. Je kunt je dag dan zelf plannen tegen een aantrekkelijk tarief.

Bekijk alvast de mogelijkheden in onze pipowagens – op het veld in het voedselbos dat hier steeds meer vorm krijgt – en het theehuisje bij de Villa.

Natuurlijk ben je ook welkom om een keer te kijken of vraag ons alles dat je wilt weten via de mail of de telefoon. We helpen je graag!

Groene werkplek voor jouw organisatie

Hier buiten op De Hoorneboeg kun je weer extra zuurstof aan je ideeën geven.

Kom daarom regelmatig terug – met je team of met een aantal collega’s – en maak De Hoorneboeg tot je vaste plek!

Werk bijvoorbeeld iedere vrijdag met je team vanuit het Heihuis of spreek iedere derde maandag van de maand af met je projectgroep in de Grote Kamer van de Villa. We hebben heel verschillende plekken – voor grotere groepen en kleinere teams – midden in de natuur en met lekkere koffie, thee en lunches.

Makerspace - plek voor vrije gedachten

Wil je je (creatieve) idee laten groeien? Waar je tijd kunt maken om aan je dichtbundel/artikel/podcast/training/stripverhaal/muziek/… te werken of misschien juist wel zonder vastomlijnd plan nieuwe inspiratie te vinden?

We bieden je graag een paar dagen een plek waar je alle vrijheid hebt om aan de slag te gaan! En verkennen ook graag of we je daarbij kunnen helpen – en misschien vinden we andersom ook wel mogelijkheden… we zoeken altijd graag de samenwerking.

Het Stille Midden
Op de flank van de heuvel dit huis van de vroegere ‘boswachter van De Hoorneboeg’; klein maar fijn en echt oer- en oergezellig.

Het huis heeft een woonkamer met een grote tafel, een gezellige zithoek en geweldig uitzicht. Overal waar je kijkt is het groen en je kunt een vuurtje maken in de openhaard. Ook in de eetkamer kun je rond de tafel zitten. Je kunt hier ook blijven slapen! Lees meer…