De Tipi

Vlakbij de top van de heuvel, waar het bos langzaam overgaat naar de open plek, staat een prachtige Tipi. Onder het tentdoek dat gedragen wordt door houten palen zit je hier heerlijk rond de vuurplaats.

Samen rond het vuur

Het is bijzonder om in de Tipi te zitten – door de ronde vorm en het vuur waar je omheen zit en je opwarmt. Je komt binnen door een opening in het tentdoek en daarna ben je misschien een beetje verbaasd over de ruimte die om je heen ziet die zo anders – lichter en ruimer – is dan de meesten verwachten.

De Tipi is bovendien ook comfortabel gemaakt voor je met zes fijne stoelen die je kunt aanvullen met houten bankjes en meditatiekussens. Op de grond liggen kleurrijke kleden en als het nodig is kunnen we ook de vloerverwarming voor je aanzetten (toeslag 70,-). Deze verwarmt de ruimte niet, maar zorgt er wel voor dat de vloer aangenamer aanvoelt. Om de ruimte te verwarmen gebruik je de vuurschaal, die het centrum van de ruimte vormt. Als je gebruik wilt maken van de Tipi maken we het vuur voor je aan en zorgen voor voldoende hout voor een aantal uren. De flappen in de punt gaan dan open, zodat de rook bovenin kan wegtrekken. Als het regent is de opening zo minimaal dat je daar binnen nauwelijks iets van merkt. De Tipi is dus ook heel geschikt voor vuurceremonies.

Je kunt in de Tipi zelf koffie of thee maken. De toiletten vind je bij de Villa, daar wandel je in 3 minuten naartoe.

Je hebt 6 stoelen, 6 meditatiekussens en 7 houten bankjes (voor 14 personen) tot je beschikking. De ruimte is groot genoeg voor maximaal 20 personen.

20
6
20

EEN WEEKEND, DOOR DE WEEK OF NOG LANGER...

Als je meerdere dagen wilt blijven, wordt de hele Hoorneboeg vanzelf je thuis. Je logeert op mooie plekken her en der op onze buitenplaats, schuift aan bij Bij de Tuinman voor lekkere maaltijden en na een aantal dagen ken je alle bospaadjes van dit kleine gehucht op de heuvel!

Je kunt er meer over lezen op de pagina met al onze overnachtingsplekken…

eten en drinken

We verzorgen je graag met eten dat je goeddoet en je fijne momenten bezorgt. Samen rond de tafel waar je de tijd hebt om even stil te zijn of juist even lekker bij te praten…

alles wat je verder nodig hebt

Yogamatten, meditatiekussens, dekentjes, maar ook een flip-over tot een beamer, we hebben het allemaal in huis!