De Tipi

Helaas, de Tipi heeft de storm niet doorstaan…

Vlakbij de top van de heuvel, waar het bos langzaam overgaat naar de open plek, stond tot voor kort een prachtige witte Tipi. Onder het tentdoek dat gedragen werd door houten palen zat je hier heerlijk rond de vuurplaats. Helaas is er tijdens de grote storm in februari (drie stormen op een rij zelfs) een grote boom op de Tipi gevallen en konden we hem niet meer herstellen. Zo zonde van deze magische plek! Ondertussen denken we alweer na over een nieuwe invulling. Misschien geen Tipi, maar net iets anders… Zodra we je meer kunnen vertellen lees je het hier direct.

EEN WEEKEND, DOOR DE WEEK OF NOG LANGER...

Als je meerdere dagen wilt blijven, wordt de hele Hoorneboeg vanzelf je thuis. Je logeert op mooie plekken her en der op onze buitenplaats, schuift aan bij Bij de Tuinman voor lekkere maaltijden en na een aantal dagen ken je alle bospaadjes van dit kleine gehucht op de heuvel!

Je kunt er meer over lezen op de pagina met al onze overnachtingsplekken…

eten en drinken

We verzorgen je graag met eten dat je goeddoet en je fijne momenten bezorgt. Samen rond de tafel waar je de tijd hebt om even stil te zijn of juist even lekker bij te praten…

alles wat je verder nodig hebt

Yogamatten, meditatiekussens, dekentjes, maar ook een flip-over tot een beamer, we hebben het allemaal in huis!