Reserveren

Reserveer je kaart(en) online; de eerste keer moet je daarvoor even een account aanmaken. De betaling verloopt veilig en daarna ontvang je alles dat je nodig hebt direct in je mailbox.

Wil je iets vragen over een Silent Sunday? Mail ons via ontmoeten@dehoorneboeg.nl of bel (035 – 206 25 35 op werkdagen tussen 9 en 13 uur) en vraag naar Willemijn. Zij helpt je graag verder! Een eventuele voedsel-allergie kun je doorgeven via deze link.

Goed om te weten

Heb je een Silent Sunday of een 3-daagse of een 5-daagse Silent Sunday Special gereserveerd of denk je er nog even over na? Hier nog een paar praktische puntjes.

Welkom
• Vanaf een half uur van te voren ben je welkom; dan kun je de plek alvast even verkennen, andere deelnemers ontmoeten, kopje koffie of thee drinken… dat je weet dat het kan, maar het hoeft niet.
• Je beleeft de stilte nog veel intenser als je telefoon ook een dagje stil en uit beeld is. Aan het begin vragen we je daarom om deze dag je telefoon uit te zetten, wat misschien even wennen is, maar veel rust brengt.

Bereikbaarheid
• We zijn op verschillende manieren bereikbaar; hier vind je alle details voor zowel het OV als de auto.
• Kom je met de auto? Dan kun je vooraf een parkeerticket reserveren voor gemiddeld € 5,- per dag. Je krijgt van ons een unieke code waarmee je kunt uitrijden.
• Vanaf de ingang loop je binnen 5 minuten naar al onze locaties.
• De Hoorneboeg ligt midden in het bos en aan de rand van de hei, dus het is misschien even wennen dat het hier stil is en aan het einde van dag ook echt donker in de winter :). Maar we hebben duidelijke richtingaanwijzers die je kunt volgen, de paden zijn verhard en het pad dat je moet volgen is verlicht. Dus geniet vooral van deze bijzondere wandeling.

Eten en drinken
Restaurant Bij de Tuinman verzorgt je met koffie, thee, een lekkere lunch en van tijd tot tijd iets tussendoor. Is er iets waar we rekening mee kunnen houden, bijvoorbeeld vanwege een allergie? Bekijk hier waar we altijd rekening mee kunnen houden en via deze link kun je dit (tot minimaal een week van te voren) aan ons doorgeven. Bij de 5-daagse Silent Sunday Special is er een eigen retreatchef aanwezig: Jeanette Tromp. Jeanette is Ayurvedisch coach en kookt volledig plantbased.

We gaan naar buiten!
En het weer is altijd mooi… ook als het koud is en het regent! Dus neem een lekkere dikke jas mee en fijne schoenen voor een wandeling. Voor binnen kun je sloffen of dikke sokken meenemen. Kleding die gemakkelijk zit is fijn, zodat je comfortabel kunt bewegen tijdens de yoga en meditaties.