We zijn een verzameling mensen met uiteenlopende kennis en passies: lekker koken met groenten, duurzaamheid, optimale liefdesrelaties, yoga, persoonlijke ontwikkeling, ciders van Hollandse bodem en vernieuwende gebiedsontwikkeling…

We herkenden bij elkaar eenzelfde drijfveer. Een wens en de ambitie om iets moois en zinvols toe te voegen aan de wereld. Groot of klein, ver weg of juist dichterbij. Idealistisch wellicht, maar waarom zouden we niet gewoon beginnen?

Dat we allemaal vanuit verschillende hoeken komen, maakt de samenwerking extra interessant. We vinden het bijzonder dat we met elkaar kunnen werken aan deze buitenplaats voor inspiratie waar iedereen zich thuis kan voelen!

Hen kom je tegen

Of je nou langskomt of iets wilt regelen, grote kans dat je met één van deze teamleden te maken krijgt…

Kevin McMulkin

Chef keuken en beheerder - Kweekt met zorg allerlei groenten en laat je graag proeven hoe lekker die zijn. Lepelt in het voorbijgaan soms enkele diepe wijsheden op... En zijn relativeringsvermogen stemt vrolijk!

Meike Lockhorst

Gastvrouw, events en beheerder - Ongebreidelde energie met groot organisatietalent. Met haar maak je gewoon altijd graag een praatje! En: het kan altijd nog een tíkkie beter volgens haar... Samen met Kevin een van de bewoners!

Anja Metselaar

Locatiemanager - Van de eerste koffie tot de schone lakens op je bed, Anja zorgt ervoor dat elke dag weer alles op rolletjes loopt! Grote kans ook dat je haar aan de telefoon krijgt als je belt. Ze loopt over van de ideeën en kent De Hoorneboeg (bijna) als geen ander. We komen altijd graag even bij haar aanwaaien in haar pipowagen, maar daar heeft ze natuurlijk helemaal geen tijd voor... Wel voor jullie, de gasten! Ze laat het je aan niets ontbreken!

Willemijn Botermans

Manager trainingen en beheerder - Net als wij allemaal was Willemijn ook snel verkocht toen ze op De Hoorneboeg kwam. Ze zocht al langer naar een plek waar mensen zichzelf beter kunnen leren kennen. Een plek waar het veilig genoeg voelt om de moedige stappen te zetten die daar vaak voor nodig zijn. Hier op De Hoorneboeg is dat gelukt en zodra ze merkt dat anderen geraakt worden door deze plek, begint ze meteen te stralen... dat is waar ze het allemaal voor doet!

Monique Jansse

Retreatmanager - Noem een retreatlocatie ergens in de wereld en Monique kent hem. Als ik toch eens wat dichterbij een ultieme plek had voor de reizen die ik organiseer... dacht ze. Dankzij haar is die er nu: op De Hoorneboeg!

Arjen Meeuwsen

Cidermaker en beheerder - Als landschapsarchitect zag hij zichzelf steeds vaker terug achter de pc. Dat moet anders, dacht hij en maakt nu cider van fruit uit de omgeving. En woont hier ook, samen met zijn vrouw Paulien.

Drie stappen voor...

Denken wij dat we er zo’n beetje zijn, hebben deze mannen weer iets nieuws bedacht! Maar laten we eerlijk zijn: zonder hen zouden we nooit zo ver zijn gekomen.

Kristiaan Kamerling

Bestuurslid - Hoor je iemand fluiten? Grote kans dat Kris in de buurt is! Optimist die altijd wel tien mogelijkheden ziet waar alle anderen een beetje stil vallen... Grote zorg voor een duurzame wereld en vol ideeën voor verbetering hiervan, ook voor op De Hoorneboeg.

Raymond Dommanschet

Bestuurslid - Met een achtergrond in zowel het zakenleven als de sociale kant én een groot hart voor anderen, bracht Raymond een schat aan ervaring die hij nu gebruikt om De Hoorneboeg te ontwikkelen. Maakt voor veel van ons veel mogelijk.

Jeroen Voskamp

Bestuurslid - Weloverwogen werkt Jeroen al langere tijd aan het verbeteren van verschillende maatschappelijke problemen. Neemt hierin het liefst zoveel mogelijk mensen mee, zonder afstand te doen van zijn gezonde, Twentse, realisme.

Wouter Groote

Rentmeester - De Hoorneboeg laat Wouter al ruim 40 jaar niet los sinds hij hier als klein jongetje kwam. Hij bewaakt de toekomst van De Hoorneboeg dwars door alles heen. Na alle overleggen trekt hij graag zijn werkbroek aan 'voor het echte werk'.

Energie achter de schermen

Ideeën uitwerken, organiseren, administratie en pr… deze teamleden zijn (samen) op vele markten thuis, onze eigen back-up!

Paulien Timmer

Social media en beheerder - De liefdesrevolutie is begonnen! Gestart hier op De Hoorneboeg waar ze samen met Arjen gaat wonen. Ook zit ze vol tips over social media en zit je zomaar met haar in een diep gesprek.

Jurjen Worp

Marketing en beheerder - Altijd enthousiast en energiek brengt Jurjen zijn marketing-kennis in en springt bij waar het maar nodig is. Samen met Willemijn Botermans een van de bewoners. Happy op zijn mountainbike!

Willemijn Metselaar

Gastvrouw en administratie - Reserveringssystemen? Gasten ontvangen? Is iets kwijt? Deze vliegende keep lost alles op met een aanstekelijk enthousiasme! Tussen de bedrijven door rond ze ook nog even een studie af.

Tanja Knollema

Communicatie - Tja, De Hoorneboeg is zovéél! Hoe laat je dat nou zien en leg je het uit? Tanja zoekt hierin steeds weer naar de sfeer en vorm die klopt. En als er iets te organiseren valt, is ze er ook graag bij!

Stichting Buitenplaats De Hoorneboeg

Buitenplaats De Hoorneboeg is ondergebracht in een stichting en heeft een ANBI-status.

Wil je meer weten over onze doelstelling, organisatie en ons beleidsplan inzien?

En natuurlijk kunnen we het niet alleen...

Vanuit allerlei hoeken krijgen we hulp aangeboden, heel fijn! Van vrijwillige inzet bij het onderhoud tot professionals die zich herkennen in waar het ons om gaat en ondersteunen. Heel veel dank!

De vrijwilligers van het Goois Natuurreservaat

Sinds 2013 werken elke dinsdag, woensdag en donderdag in totaal zo’n 40 vrijwilligers in de natuur op en rond De Hoorneboeg.

Met als een pipowagen bij de moestuin als hun voorlopige thuisbasis, helpt de groep mee met het behoud van de kenmerkende cultuurhistorische landschapselementen op het landgoed.
Naast het werk is er tijd voor koffie en gezelligheid.

Wil je ook meehelpen? Neem contact met ons op!

De boscommissie

We willen alle 13 hectares van De Hoorneboeg graag zo mooi houden als ze zijn. Voor onze gasten en onszelf, maar misschien nog wel belangrijker: voor alle planten en dieren die hier thuishoren.

De boscommissie bestaat uit mensen met hart voor natuurbehoud en kennis van zaken. Stichting De Hoorneboeg en het Goois Natuurreservaat (GNR) hebben gezamenlijk dit initiatief genomen. GNR neemt bovendien een deel van het onderhoud voor zijn rekening met behulp van vrijwilligers.

Erik Klein Lebbink
Maarten Haverkamp
John Smeekes
Philip Schmittmann
Jaap Vlaanderen
Arjen Meeuwsen
Wouter Groote