Events!

We houden erg veel van verhalen en zijn benieuwd naar wat jij zou willen vertellen, met je gedichten, je muziek of het boek dat je net geschreven hebt. De Hoorneboeg is misschien precies de plek die je daarvoor zoekt, ook als je iets wilt vieren of met ideeën voor een festival rondloopt…

Met de natuur rondom je, alle plekken met steeds een heel eigen sfeer, eten en drinken van Bij de Tuinman, een kampvuur in de avond en wie weet ook nog met leuke workshops is De Hoorneboeg één grote speeltuin waar je je eigen verhaal kunt maken!

Voor jouw verhaal, muziek, gedicht...

Op De Hoorneboeg vind je plekken met een heel eigen sfeer. Dus als je je boek wilt presenteren, je nieuwste muziek wilt laten horen of je publiek in het donker mee wilt nemen voor je gedichten – dan zoeken we graag met je naar de meest geschikte plek!

Het Clubhuis in de Villa is bijvoorbeeld een heel fijne plek voor een lezing of concert. We hebben er ook een groot filmdoek hangen en je kunt buiten beginnen met een kampvuur. De keuken toveren we om tot een gezellige bar en ook in de winter is het hier in de avond magisch. In de zomer kun je een deel van je idee misschien in de tuin organiseren?

Ook de Boszaal kun je hier goed voor gebruiken – lekker ruim en ook met een bar, kachel en fijne ruimte buiten. Wil je het heel klein en bijzonder, dan is de tipi iets om aan te denken en ook buiten hebben we natuurlijk veel mogelijkheden…

Laat ons je idee weten, we denken graag met je mee!

Van kleine vonkjes tot grote vuren - voor als je iets in beweging wilt zetten!

Misschien denk je aan iets groters of iets heel anders, iets waarvan je denkt: dat kan vast niet… zoals een festival, een ceremonie of wil je aandacht geven aan bijzondere momenten in het het jaar. Of wil je jouw organisatie een keer een heel weekend meenemen naar De Hoorneboeg – met bijzondere workshops die een beetje de diepte in gaan of (ook) juist voor veel plezier zorgen?

Ook als je met een groep jongeren langs wilt komen of een plek zoekt om je podcast op te nemen en nog veel andere dingen die we niet noemen, maar die zo maar in jouw hoofd kunnen leven, horen we graag van je. We zijn benieuwd en kunnen misschien niet overal ‘ja’ op zeggen, maar proberen dat wel altijd! Zodat De Hoorneboeg voor zoveel mogelijk mensen een plek blijft om bij elkaar te komen, elkaar te ontmoeten en voor dierbare herinneringen kan zorgen.

Heb je iets te vieren?

We geven ook graag de ruimte om te vieren, voor plezier en om – samen met anderen – stil te staan bij bijzondere momenten!

Het Clubhuis in de Villa is daar een heel fijne plek voor. De hele begane grond is één grote ruimte met grote deuren naar de tuin en het terras die allemaal open kunnen. Binnen vind je een mix van vintage, kunst en gezelligheid, grote tafels, fijne zithoeken en een houtkachel.

Buiten ligt een mooi terras en een tuin met een eigen kampvuurplek. Als je in gedachten grote gedekte tafels voor je ziet op een mooie zomeravond zou dit wel eens de plek kunnen zijn die je zoekt! Maar voor een andersoortige viering kijken we ook graag met je mee naar een andere ruimte.

De hele Hoorneboeg voor jouw idee...

Een aantal dagen in het jaar is de hele buitenplaats even helemaal de plek voor een ander idee.

Helemaal? Ja, echt helemaal! Van de tipi tot Aan de Hei, van de festival-tent tot de heuvel, restaurant Bij de Tuinman doet mee en ook de hele Villa! En natuurlijk kun je dan blijven om te overnachten – alle slaapkamers horen er erbij en je kunt ook nog op het veld blijven kamperen.

Als je ons laat weten wat jij voor je ziet, vertellen we je graag meer en brengen je dan met alle plezier op ideeën over wat allemaal mogelijk is.

Nog even dit!

Leuk als je enthousiast bent geworden, we zijn benieuwd naar je idee!

Nog even dit:
• We zijn zelf altijd op zoek naar manieren om mensen te verbinden met zichzelf, met anderen en met de natuur; zodat de wereld weer een mooiere plek wordt. Het zou geweldig zijn als jouw idee hierbij aansluit, maar als je twijfelt of dat zo is, horen we toch graag van je!
• Omdat De Hoorneboeg midden in de natuur ligt, zul je voor ideeën met versterkte muziek, meer dan 1.000 mensen en vuurwerk als grote finale even verder moeten zoeken…
• Restaurant Bij de Tuinman maakt je idee compleet met enorm lekker en verzorgd eten en drinken. Het is altijd zo duurzaam mogelijk – met oog voor natuur en mens – en er komt geen vlees of vis aan te pas.
• Vaak zijn er ook andere mensen die hun eigen bijzondere moment bij ons organiseren. Vaak zoeken ze de rust en de stilte. Vanwege de afstand tussen de meeste locaties hoeven ideeën elkaar niet in de weg te staan, hebben we gemerkt, maar misschien wel goed om je bewust van te zijn.

eten en drinken

We verzorgen je graag met eten dat je goeddoet en je fijne momenten bezorgt. Samen rond de tafel waar je de tijd hebt om even stil te zijn of juist even lekker bij te praten…