Denktank De Hoorneboeg

Denktank De Hoorneboeg verbindt deskundigen, ondernemers, financiers en betrokkenen met initiatieven die mens en natuur in balans brengen. We willen mensen ‘aan’ zetten voor een bewuster en duurzamer leven, door verbinding met jezelf, met anderen en met de natuur.

Wij geloven in de kracht van verbinden

Juist door verbinding kan je steun vinden bij elkaar, elkaar versterken en samen slagkracht genereren.

We bieden je deze steun vanuit Denktank De Hoorneboeg en waar mogelijk brengen we je in contact met personen en initiatieven waarvan we denken dat het waardevol kan zijn. Juist omdat veel initiatieven relatief kleinschalig zijn en vaak het gevoel hebben dat ze alles alleen moeten doen.

Wat wij doen

We zetten ons op verschillende manieren in om initiatieven die mens en natuur in balans brengen te helpen en te versnellen.

We kunnen onze fantastische locatie inzetten voor ondersteunende bijeenkomsten, events en workshops. Je kunt ons vinden in De Villa op buitenplaats De Hoorneboeg, midden op de Hilversumse heide.

We luisteren en we denken mee door onze eigen kennis en ervaring in te zetten en door ons netwerk en partners te verbinden aan (en voor) initiatieven met als doel om elkaar te helpen en te versterken.

We houden van helderheid en structuur. Daarom onderzoeken we altijd met elkaar de hulpvraag en de huidige stand van zaken. Daarnaast ondersteunen we je in een strategie om te komen tot de gewenste resultaten.

We onderzoeken met elkaar welke financiële ondersteuning gewenst is en wat nodig is om deze te werven.

Voor wie we er zijn

Voor iedereen met een idee of initiatief dat bijdraagt aan een betere balans tussen mens en natuur.

Wil je meedoen?

We zijn altijd op zoek naar mensen die hun ervaring, expertise en tijd willen inzetten. Zou je dit leuk vinden dan onderzoeken we graag wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Hoe kun je ons bereiken?

Herken je onze kijk op de wereld (of misschien wil je er meer over horen) en heb je een idee voor een mogelijke samenwerking? Neem contact op, we maken graag kennis met je! Stuur je mail aan li@dehoorneboeg.nl.

Initiatieven die we ondersteunen

Earthday

Ieder jaar vieren we Earthday: de dag die jaarlijks wereldwijd wordt georganiseerd in zo’n 200 landen. De rijkdom van mogelijkheden, de verbinding tussen bewoners, het zorgvuldig omgaan met alles wat de planeet ons biedt… daar draait het allemaal om!

Samen met bevlogen mensen van milieu- en klimaat-organisaties, bedrijven die duurzaam (willen) werken, kunstenaars en bijzondere initiatiefnemers maken we plannen voor de viering in april.

Wie wij zijn

Mark Aink

Robert Nieuwland

Jeroen Voskamp

Raymond Dommanschet

Kris Kamerling