In de Villa

Deze statige villa is in 1897 gebouwd als gastenverblijf en in 2018 volledig gerenoveerd, op een zo duurzaam mogelijke manier! Tref elkaar hier midden in het bos voor een meeting, training, lezing of voorstelling.

Het Clubhuis

Het Clubhuis

De hele begane grond, inclusief een keuken: dat is ons clubhuis! Normaal gesproken werken we hier zelf (laptop erbij, overleggen, lunchen) én we organiseren hier kleine concerten, lezingen en exposities. Maar in de weekenden en op de meeste avonden kun jij er ook gebruik van maken!

Wil je zelf iets organiseren of zoek je een ruimte voor een grote groep? Het clubhuis is hier een heel fijne plek voor. In de zomer kun je bovendien het terras en de tuin bij je plannen te betrekken, terwijl je in de winter ook een fijn vuur kunt maken. Bijvoorbeeld voordat je lezing begint of juist als afsluiting.

We hebben lange tafels waar je met een grote groep aan kunt zitten om te eten. Rond de kachel is een gezellige plek waar een lekker bank voor je klaarstaat met een paar fijne stoelen.

In de keuken vind je alles wat daar zou verwachten en het grote eiland transformeren we in een handomdraai in een bar voor borrels, lunches en diners.

De toiletten vind je in de kelder en ook naast de Villa (wat handig is als je niet zo goed ter been bent).

60 zitten - 70 theater - 80 staan
78

De Grote Kamer

De Grote Kamer

Veel ruimte, een prachtig uitzicht en allemaal mooie, oude elementen… In de Grote Kamer zit je best wel een beetje op stand! Tegelijkertijd voelt iedereen zich hier eigenlijk altijd snel thuis.

Bij de schouw kun je heel stijlvol rond de houten tafel zitten.

Als het mooi weer is, kun je alle deuren open zetten. Neem een pauze, ga even zitten op de veranda en geniet van de heide!

Is het koud, buiten? Steek de kachel aan in de zitkamer en zet je overleg voort op de bank en in de lekkere luie stoelen die hier staan.

Allerlei soorten koffies zet je met de machine in de zitkamer, ook kun je je eigen thee zetten.

Het toilet vind je op dezelfde verdieping.

14 + 6
35

De zolder

De zolder - ook om te overnachten

Onder de grote dakkapellen op zolder vind je lichte werkplekken en in het midden een grote tafel waar je met je hele team bij elkaar kunt zitten.

In de pantry kun je zelf je koffie (of een lekkere espresso of cappuccino) maken en thee zetten. Het toilet is in de badkamer, eveneens op zolder, én ook op de eerste verdieping (waarvoor je dus even de trap af moet).

Wil je blijven overnachten? Dat kan! Onder de schuine wanden zijn twee bedstedes gemaakt waar steeds twee losstaande bedden staan. Ook op de slaapbank kan nog iemand overnachten. Je kunt hier dus ook meerdere dagen blijven, alleen of met een kleine groep. Overdag zie je daar niets van terug -je doet gewoon de deuren van de bedstedes dicht- en kun je lekker aan de slag.

In de badkamer vind je een toilet, een douche en een wastafel.

10 - 14
4 {5)
43

Koffiekamer

De Koffiekamer

… en ook voor thee, fris of iets anders natuurlijk, maar sinds tientallen jaren heet deze ruimte zo en sommige dingen moet je gewoon laten zoals ze zijn!

Je vind deze ruimte op de eerste verdieping en rond de grote tafel is plek voor 6 personen. Ook hier stap je zo het balkon op als het mooi weer is! Beide deuren kunnen open.

(Uiteraard) met je eigen koffiemachine waar je onder meer lekkere cappuccino’s mee kunt maken en diverse smaken thee.

Een toilet zit om de hoek, op dezelfde verdieping.

6
20

De hele Villa voor jou!

Een bijzonder plek, voor bijzondere ideeën! In de weekenden is de Villa in zijn geheel te huur voor één of beide dagen.

Je hebt dan dus de beschikking over het Clubhuis op de begane grond (heel geschikt voor besloten diners, kleine voorstellingen, exposities) met de keuken en de houtkachel, de Grote Kamer (samen met de zitkamer) en de Koffiekamer op de eerste verdieping én de zolder waar je de ruimte hebt voor circa 10 personen, een pantry en kunt overnachten met maximaal 5 personen.

Vanuit het clubhuis loop je gemakkelijk de tuin in, waar je een vuurtje kunt maken, en ook vanaf de eerste verdieping kun je lekker buiten zitten op het balkon.