Retreats

Tijdens de meerdaagse retreats op De Hoorneboeg kun je letterlijk even van een afstandje naar je leven kijken en nieuwe inspiratie opdoen. Maak kennis met onze ervaren docenten, doorgaans in de twee sfeervolle boerderijen van Aan de Hei.

april 2019

Extra Lang Yoga Paasweekend - Erica Jago

vrijdag 19 t/m maandag 22 april 2019 Balans Retreat Yoga Een prachtig weekend met niemand minder dan de internationaal gerenommeerde teacher Erica Jago. Tijdens dit weekend ga je samen met een groep gelijkgestemden op reis naar binnen. Naast de inspirerende yogalessen van Erica kun je genieten van de heerlijke sauna, de prachtige omgeving om te wandelen en om vooral te doen waar jij zin in hebt. Je gaat met een uitgeruste geest vol creativiteit en inspiratie terug naar huis. Lees meer

Ayurvedische Retraite met Yoga en Meditatie

vrijdag 26 t/m zondag 28 april 2019 Ayurveda Balans Meditatie Persoonlijke ontwikkeling Retreat Yoga Breng je lichaam en geest in balans met een Ayurvedische weekend d.m.v. yoga, meditatie, mindfulness, wandelen in de natuur, Ayurvedisch eten en Ayurvedische massages. Lees meer

mei 2019

Flowtraining - Lo Tor

vrijdag 3 t/m zondag 5 mei 2019 Balans Bewustzijn Meditatie Training Zen, meditatie, Qigong en Japanse zwaardtechnieken zijn eeuwen oude trainingen om lichaam en geest scherper en sterker te maken. Een unieke combinatie waarin je traint om vanuit stilte, kracht en focus aanwezig te zijn. Lees meer

Lente Detox & Yogaweekend

vrijdag 10 t/m zondag 12 mei 2019 Detox Gezondheid Retreat Yoga Ben je toe aan een lichamelijke en geestelijke grote schoonmaak, dan is dit echt wat voor jou. Hier word je een weekend lang in de watten gelegd door ons kundige team van een health chef/voedingsdeskundige en detoxbegeleider/yogadocent die jou ondersteunen in het proces van het opschonen op alle vlakken. Lees meer

Rhea yogadag - Ingrid Rijkaart

zondag 12 mei 2019 Eendaagse retreat Vrouwelijke energie Yoga Rhea, de alles gevende, was de moeder der Goden. Uit haar cultus is onze huidige moederdag ontstaan. Geen betere dag om op zoek te gaan naar onze vrouwelijke energie(yin). We zullen werken aan balans tussen yin en yang. Als je Ingrid een mail stuurt, laat ze je verdere details weten: rheayogawijdemeren@oulook.com.

Filosofische retraite - 3 dagen - The school of life

vrijdag 17 t/m zondag 19 mei 2019 Filosofie Levensbeschouwing Retreat Breng een weekend door op een oogverblindend landgoed om in rust na te denken over je leven. Grote filosofen, de natuur en docent Jaap van der Spek begeleiden je zoektocht naar zelfkennis en –ontwikkeling. Lees meer

Waar heb jij behoefte aan?

‘Retreat’ betekent letterlijk een ‘plek om je terug te trekken’. Het is fijn – en eigenlijk ook belangrijk – om hier af en toe even de tijd voor te nemen. Je gedachten komen tot rust en je krijgt ruimte om aandacht te besteden aan de dingen die je (ook) belangrijk vindt maar af en toe uit het oog kan verliezen in de drukte van alledag.

Kijk in onze agenda en lees hieronder welke verschillende vormen van retreats we organiseren. Misschien vind je bij ons iets dat past bij jou!

Yoga

Tijdens de yogaweekenden heb je een ruime keuze uit diverse stijlen en teachers, voor beginners en gevorderden. Ervaar wat yoga met je kan doen om weer in balans te komen.

Mindfulness en meditatie

Je verhouden met alles wat zich aandient aan emoties en gevoel kan je leven een stuk rijker maken.

Detox

Schoon af en toe je lichaam en je geest eens op en laat je inspireren tot een gezonde levensstijl.

Themaweekenden

Aandacht voor bijvoorbeeld moederschap of relaties, maar ook dans en stembevrijding.

Ayurveda

Deze oude geneeswijze kijkt heel precies naar wat past bij jóu.

Filosofie

Samen met de School of Life bieden we filosofieweekenden aan die je op een praktische, heldere manier leren omgaan met grote levensthema’s.

Aan de Hei

De retreats vinden doorgaans plaats in Aan de Hei. Deze twee verbouwde, monumentale boerderijen hebben nog mooie, oude details en zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn aan elkaar geschakeld met een bijzondere hal, zodat het van binnen voelt als een geheel.

De zaal is sereen, ruim en licht. De inrichting is een mooie mix van vintage, design en natuurlijke materialen. Je slaapt hier op zolder, heel knus onder het schuine dak.

Grenzend aan de hei en met een heerlijke grote eigen tuin is het een ideale en inspiratievolle plek voor een retreat.

Kom maar eens kijken… >>