Groene werkplek voor jouw organisatie

Hier buiten op De Hoorneboeg kun je weer extra zuurstof aan je ideeën geven.

Kom daarom regelmatig terug – met je team of met een aantal collega’s – en maak De Hoorneboeg tot je vaste plek!

Werk bijvoorbeeld iedere vrijdag met je team op De Hoorneboeg of spreek iedere derde maandag van de maand af met je projectgroep.

WE VERTELLEN JE GRAAG MEER!

Je hebt de hele dag door lekkere koffie en thee met iets lekkers erbij en tussendoor verzorgt restaurant Bij de Tuinman je met een lunch. Buiten zijn er plekken om even te lummelen en wandelen kan altijd…

Bekijk hieronder onze plekken en laat het ons weten als je geïnteresseerd bent. We horen dan graag meer over wanneer en hoe vaak je hier zou willen komen werken, met hoeveel mensen je wilt komen en wat belangrijk is voor je.

We doen je vervolgens een voorstel en uiteraard laten we je mogelijkheden ook graag even zien!

Het Heihuis

Ooit woonde hier de schapenboer, maar nu is het een heerlijk en ruim huis met geweldig uitzicht over de hei. Een fijne plek om je met een kleinere groep een dag terug te trekken.

Onder de lichtkoepel in de nok van het dak staat een grote tafel en bij de openhaard vind je de zithoek. In de open keuken kun je de hele dag door thee maken of een lekkere kop koffie.

Naast de woonkamer vind je een werkkamer met een bureau. Handig als je even afzonderlijk wilt overleggen, werken of bellen.

Rondom ligt een grote bostuin.

8
8
8
40

In de Villa - zolder

Onder de grote dakkapellen op zolder vind je lichte werkplekken en in het midden een grote tafel waar je met je groep omheen kunt zitten. Een heel fijne plek voor een creatieve sessie of als je beslotenheid zoekt met een kleinere groep. Niemand die je stoort en rondom overal bomen om je heen.

In de pantry kun je zelf je koffie (of een lekkere espresso of cappuccino) maken en thee zetten. Het toilet is in de badkamer, eveneens op zolder, én ook op de eerste verdieping.

5
10 - 14
14 (17 kamers)
43

Het Stille Midden

Op de flank van de heuvel ligt Het stille Midden. Jarenlang was dit het thuis van de ‘boswachter van De Hoorneboeg’; klein maar fijn en echt oer- en oergezellig. Hier kun je je de hele dag onvindbaar voelen voor de rest van de wereld.

Het huis heeft een woonkamer met een grote tafel, een gezellige zithoek en geweldig uitzicht. Overal waar je kijkt is het groen en je kunt een vuurtje maken in de openhaard. Ook in de eetkamer kun je rond de tafel zitten en in de aangrenzende open keuken kun je, thee en verschillende koffies zetten wanneer je maar wilt.

5
6
5 (3 kamers)
25 + 10

EN NATUURLIJK HELPEN WE GRAAG MET WAT JE VERDER NODIG HEBT...

eten en drinken

We verzorgen je graag met eten dat je goeddoet en je fijne momenten bezorgt. Samen rond de tafel waar je de tijd hebt om even stil te zijn of juist even lekker bij te praten…

Alles dat je nodig hebt

Yogamatten, meditatiekussens, dekentjes, maar ook een flip-over tot een beamer, we hebben het allemaal in huis!