Benefietconcert The Wanderer

Op maandagavond 15 mei organiseren we op De Hoorneboeg een benefietconcert voor de slachtoffers van de aardbeving. We hebben hiervoor de handen ineengeslagen met stichting Because We Carry. Zij verzamelen basisbenodigdheden en zorgen ervoor dat deze op een vracht meegaan naar Noord-West Syrië, één van de gebieden die door de aardbeving heel hard geraakt is.

Dit is het idee. Kom je ook?

The Wanderer
Het concert wordt gegeven door het geweldige singer-song-duo The Wanderer. Zij brengen betoverende liedjes over verbinding. Mocht je alvast een voorproefje willen horen, dan kun je onder andere terecht op Spotify of Youtube. Geloof ons, dit wordt een heel mooie avond.

Kies je eigen ticket
De deuren gaan open om 19:30u en het concert begint om 20:00u. Je kunt online een kaartje kopen voor 49,50 of 79,50 – net waar jij je goed bij voelt. Hier zit koffie, thee en iets lekkers bij in. De opbrengst van de avond gaat naar Because We Carry. Zij kijken, zodra het totaalbedrag binnen is, waar op dat moment de grootste behoefte aan is bij de slachtoffers in het rampgebied. Denk bijvoorbeeld aan warme slaapzakken, maandverband of luiers. Vaak zijn daar grote tekorten van in rampgebieden. Hoe dan ook komt jouw bijdrage goed terecht.

Een losse donatie kan ook
Kun je niet bij het concert zijn maar zou je wel iets willen doneren? Dan is een losse donatie ook mogelijk. Vul in het onderste veld (waar je een berichtje kunt achterlaten) ‘De Hoorneboeg’ in, zodat jouw bijdrage wordt opgeteld bij het totaalbedrag dat we na 15 mei zullen doneren.

Alle details op een rij

TIJDEN
De deuren gaan open om 19.30 uur. Het concert begint om 20.00 uur.

KOSTEN
Je kunt een ticket reserveren voor 49,50 of 79,50 inclusief koffie, thee en iets lekkers.

PARKEREN
Parkeren kost € 5,- per auto. Vergeet niet vooraf een parkeerplek te reserveren via het ticketsysteem. Lees hier meer over onze bereikbaarheid.

DE PLEK
Bij de ingang van De Hoorneboeg – bij het receptiehuis – geven we de locatie en de route voor je aan. Het is vanaf de parkeerplaats nog zo’n 5 minuten lopen.