Reserveren

Reserveer je kaart(en) online; de eerste keer moet je daarvoor even een account aanmaken. De betaling verloopt veilig en daarna ontvang je alles dat je nodig hebt direct in je mailbox.

Wil je iets vragen? Mail ons via ontmoeten@dehoorneboeg.nl of bel (035 – 206 25 35 op werkdagen tussen 9 en 13 uur). We helpen je graag verder!

Goed om te weten

Heb je een gereserveerd voor een van onze events of denk je er nog even over na? Hier nog een paar praktische puntjes die je misschien verder helpen.

Welkom!
* Vanaf een half uur van te voren kun je binnen komen lopen en verwelkomen we je met koffie, thee of (in de winter) warme chocomelk.
* Na afloop kun je natuurlijk nog even napraten en iets drinken. De kosten van deze drankjes zijn niet inbegrepen, maar kun je met pin betalen.

Bereikbaarheid
* We zijn op verschillende manieren bereikbaar. Bekijk hier de mogelijkheden met het OV en de auto.
* Vanaf de ingang loop je binnen 5 minuten naar al onze locaties
* De Hoorneboeg ligt midden in het bos en aan de rand van de hei, dus het is misschien even wennen dat het hier stil is en ook echt donker in de winter :). Maar we hebben duidelijke richtingaanwijzers die je kunt volgen, de paden zijn verhard en het pad dat je moet volgen is verlicht. Dus geniet vooral van deze bijzondere wandeling en al voelt het misschien zo, je bent hier niet alleen!

Bij elkaar komen in Corona-tijd
* Blijf thuis als je niet fit bent of in contact bent geweest met iemand die klachten heeft of het Coronavirus heeft.
* Als je binnenkomt, doet de organisatie de Coronacheck. Deze kun je uploaden op je telefoon – je kent het inmiddels vast al wel! Als je hier niet toe in de gelegenheid bent, geef het even door aan de organisatie. Dan zoeken we samen met hen naar een oplossing.
* Op onze website kun je nalezen hoe we bijeenkomsten op dit moment bijeenkomsten veilig organiseren.