Vacature medewerker Reserveringen

Solliciteren kan tot 23 juni. De gesprekken zijn op dinsdag 28 juni.

Buitenplaats De Hoorneboeg is een plek waar je tot jezelf kan komen, iets nieuws over jezelf kunt leren of met je bedrijf of organisatie terecht kunt als je samen iets uit wilt zoeken. Iedere dag verwelkomen we groepen die voor één of meerdere dagen op onze buitenplaats te gast zijn. Steeds meer bedrijven en organisaties weten onze plek te vinden. We kunnen daarom wat extra hulp gebruiken en zijn op zoek naar een…

MEDEWERKER RESERVERINGEN


Wat houdt het in?

In deze functie heb je een belangrijke ondersteunende rol voor zowel het Locatieteam als het Reserverings- en Programmateam. De werkzaamheden zijn ongeveer 50/50 verdeeld. Een afwisselende baan dus, waarbij je veel in contact staat met collega’s en gasten.

 • Dagelijks verwelkomen we gasten die voor een dag, weekend of (mid)week bij ons verblijven voor bijvoorbeeld een retreat, training of workshop. Dit vraagt natuurlijk om goede voorbereiding en daar kan het Locatieteam jouw hulp goed bij gebruiken. In deze functie zorg jij ervoor dat per reservering alle belangrijke informatie compleet en op tijd in het reserveringssysteem staat. Hierbij kun je denken aan het definitieve programma van de groep, de gewenste opstellingen, de tijdstippen voor ontbijt/lunch/diner en andere belangrijke informatie zoals voedselallergieën. Door jouw goede voorbereiding weten het Locatieteam, het restaurant en de schoonmaak precies wat er van dag tot dag moet gebeuren én bezorgen we de gasten een warm welkom en fijn verblijf!
 • Daarnaast ondersteun je het Reserverings- en Programmateam met verschillende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het beantwoorden van e-mails en telefoontjes over de beschikbaarheid van de verschillende locaties die we verhuren. Ook zorg je ervoor dat deelnemers van onze eigen programmering (retreats, workshops en trainingen die we zelf op De Hoorneboeg organiseren) alle praktische informatie over hun deelname op tijd per e-mail ontvangen.

Wie we zoeken?

 • Je hebt er écht plezier in om mensen te helpen en denkt van nature graag in oplossingen.
 • Je straalt hartelijkheid uit en blijft (ook bij lastige vragen) altijd vriendelijk en geduldig.
 • Je kunt goed overweg met Microsoft Word, Excel en Exchange. Een nieuw systeem (zoals ons nieuwe reserveringssysteem Smart Event Manager) maak je gemakkelijk eigen.
 • Je werkt systematisch en zorgvuldig en hebt ook voor detail.
 • Je kunt jezelf goed of aardig verstaanbaar maken in het Engels.
 • Je hebt een opleiding gedaan die aansluit bij de functie. Relevante ervaring telt ook.
 • Je hebt bij voorkeur al enige ervaring met reserveringen voor gasten, bijvoorbeeld bij een hotel of evenementenlocatie.
 • Je hebt een hart voor (of interesse in) duurzaamheid, persoonlijke ontwikkeling, retreats, groentenrecepten en ciders :-). Je hoeft er natuurlijk niet alles vanaf te weten.

Wat bieden we jou?

 • Een werkplek op een prachtig landgoed midden in de natuur. Het receptiehuis (zie de foto bovenaan de pagina) wordt jouw werkplek! In de pauze loop je zo het bos in of de hei op…
 • Een functie in loondienst voor 24-36 uur per week voor een periode van 6 maanden met de intentie om te verlengen.
 • Een salaris tussen de € 2.200 en € 2.500 euro bruto per maand (bij 40 uur), afhankelijk van je ervaring.
 • Een energieke sfeer met gedreven collega’s die – ieder op hun eigen manier – de wereld willen verbeteren.
 • Een plek waar we veel waarde hechten aan samenzijn met teambijeenkomsten, borrels, etentjes en activiteiten.
 • Een mooie kans om bij te dragen aan onze missie, namelijk mensen (weer) in contact brengen met zichzelf, anderen en de natuur.

Zoeken we jou? Dan ontvangen we graag je sollicitatie. Stuur voor 23 juni je cv aan Wouter Groote (wouter@dehoorneboeg.nl). Ook als je vragen hebt kun je die aan Wouter stellen.

De kennismakingsgesprekken zijn op dinsdag 28 juni. Fijn als je daarna al snel kunt starten.Kennen wij elkaar nog niet?
Buitenplaats De Hoorneboeg is een plek waar je tot jezelf kan komen, iets nieuws over jezelf kunt leren of met je bedrijf of organisatie terecht kunt als je samen iets uit wilt zoeken. Bovendien organiseren we kleine, bijzondere events (muziek, film, exposities, lezingen), hebben onze eigen ciderij (kom maar eens proeven!) en middenin de moestuin ligt een restaurant waar je in de weekenden een verse cappuccino kunt drinken en lekker kunt eten met groentes in de hoofdrol.

Dit alles doen we om mensen weer meer in contact te laten komen met zichzelf en anderen, dat levert mooie dingen op voor de wereld!

Meer over onze organisatie lees je op www.dehoorneboeg.nl.