Lezing Juriaan Galavazi: Trouw blijven aan jezelf

Zondag 9 juli op De Hoorneboeg


Juriaan Galavazi (Dokter Juriaan) geeft op zondagmiddag 9 juli een inspirerende lezing over ‘trouw blijven aan jezelf’. Hoe doe je dat? Je krijgt waardevolle inzichten, maar ook praktische tips die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Lees verder…

Over Juriaan Galavazi

Juriaan Galavazi is arts en coach. Misschien ken je zijn bestsellers Jij bent de liefde en Van klacht naar kans? In al zijn trainingen, lezingen en sessies staat de verbinding tussen lichaam en geest centraal. Juriaan Galavazi zal op zondag 9 juli spreken over ‘trouw blijven aan jezelf’. Hoe doe je dat?

De inhoud is zorgvuldig samengesteld om je te inspireren en motiveren en de verbinding tussen jou en jezelf naar een betere plek toebrengen. Beter in de zin van wat daadwerkelijk goed en kloppend is voor jou.

Deze lezing wordt georganiseerd door OOPKOP en De Hoorneboeg. Wil je het niet missen? Reserveer alvast je ticket!

Alle details op een rij

Datum en tijd
De lezing is op zondag 9 juli en duurt van 15.30 tot 17.00 uur.

Ben je erbij?
Leuk, dan ben je vanaf 15.00 uur van harte welkom in ‘de Villa’. Koffie, thee en iets lekkers zijn inbegrepen. Vooraf of na afloop kun je genieten van een prachtige wandeling over de hei of door het bos. Ook kun je, als je wilt, een tafeltje reserveren bij restaurant Bij de Tuinman. Parkeren kost 5 euro per dag. Vergeet niet vooraf een parkeerplek te reserveren via het ticketsysteem. Lees hier meer over onze bereikbaarheid.

OOPKOP X DE HOORNEBOEG

Een waardevolle synergie hebben we kunnen creëren tussen OOPKOP en Buitenplaats De Hoorneboeg.

OOPKOP stelt bedrijven in staat om hun werknemers toegang te geven tot het meest diverse aanbod van mentale gezondheid, waardoor hun mentaal welzijn wordt verbeterd; ze gezonder, gelukkiger en succesvoller worden.

Ook op De Hoorneboeg willen we de mentale gezondheid van mensen graag ondersteunen en dit onderwerp bespreekbaar te maken.

Daarom slaan we de handen ineen en organiseren we op zondag 9 juli ons eerste gezamenlijke evenement met niemand minder dan Juriaan Galavazi.

Op de website van OOPKOP lees je meer over hun missie.