Reserveren

Reserveer je kaart(en) online; de eerste keer moet je daarvoor even een account aanmaken. De betaling verloopt veilig en daarna ontvang je alles dat je nodig hebt direct in je mailbox.

Wil je iets vragen over deze dagen? Mail ons via ontmoeten@dehoorneboeg.nl of bel (035 – 206 25 35 op werkdagen tussen 9 en 13 uur) en vraag naar Willemijn. Zij helpt je graag verder! Een eventuele voedsel-allergie kun je doorgeven via deze link.

Goed om te weten

Heb je gereserveerd of denk je er nog even over na? Hier alvast een paar praktische puntjes.

Welkom
• Vanaf een half uur van te voren ben je welkom (9.30 uur) – dan kun je de plek alvast even verkennen, andere deelnemers ontmoeten, kopje koffie of thee drinken…

Bereikbaarheid
• We zijn op verschillende manieren bereikbaar; hier vind je alle details voor zowel het OV als de auto.
• Kom je met de auto? Voor € 5,- kun je komen parkeren. Je krijgt van ons een unieke code waarmee je weer naar buiten kunt rijden.
• Vanaf de ingang loop je binnen 5 minuten naar al onze locaties.
• De Hoorneboeg ligt midden in het bos en aan de rand van de hei, dus het is misschien even wennen dat het hier stil is en aan het einde van dag ook echt donker in de winter :). Maar we hebben duidelijke richtingaanwijzers die je kunt volgen, de paden zijn verhard en het pad dat je moet volgen is verlicht. Dus geniet vooral van deze bijzondere wandeling.

Eten en drinken
Restaurant Bij de Tuinman verzorgt je met koffie, thee, een lekkere lunch en van tijd tot tijd iets tussendoor. Is er iets waar we rekening mee kunnen houden, bijvoorbeeld vanwege een allergie? Bekijk hier waar we altijd rekening mee kunnen houden en via deze link kun je dit (tot minimaal een week van te voren) aan ons doorgeven.

Zin om tussendoor te wandelen?
Het weer is altijd mooi… ook als het koud is en het regent! Dus neem een lekkere dikke jas mee en fijne schoenen voor een wandeling tussendoor. Voor binnen kun je sloffen of dikke sokken meenemen. Kleding die gemakkelijk zit is fijn, zodat je comfortabel kunt bewegen tijdens de opstellingen en meditaties.

Op gezonde afstand in Corona-tijd
• Als de maatregelen erom vragen, passen we het programma aan zodat we steeds werken binnen de regels – zonder dat het ten koste gaat van de beleving en het doel.
• We zorgen er altijd voor dat je de gezonde 1,5 meter afstand kunt houden.
• Blijf thuis als je niet fit bent of in contact bent geweest met iemand die klachten heeft of het Coronavirus heeft.
• Als je binnenkomt, doen we een korte gezondheidscheck. We vragen naar eventuele klachten (hoesten, verkouden, koorts, benauwdheid) of je een huisgenoot of gezinslid met het Coronavirus hebt (en of je in de afgelopen 14 dagen contact gehad met diegene terwijl deze klachten had) en of je zelf in thuisisolatie bent vanwege het virus. Als dit allemaal niet aan de orde is, ben je helemaal welkom!
Hier kun je alles lezen hoe we bijeenkomsten op dit moment bijeenkomsten veilig organiseren.