Rekening houden met het Coronavirus - wat betekent het op De Hoorneboeg?

Het Coronavirus is nog niet weg, maar het aantal maatregelen die nodig zijn wordt steeds minder.

Op De Hoorneboeg hebben we voor alles dat nodig is maatregelen genomen. We vragen iedereen die bij ons langs komt of iets organiseert om deze maatregelen ter harte te nemen.

Zo blijven we allemaal zoveel mogelijk gezond!

Het is hier net zo fijn als anders, plus...

Waar hebben we allemaal aan gedacht en wat willen je jou vragen als je bij ons bent?

We vragen iedereen die niet fit is om thuis te blijven: dat doen we zelf ook als we klachten hebben die wijzen op verkoudheid, benauwdheid of koorts hebben.

Soms heb je een Corona-toegangsbewijs nodig
Als tijdens de bijeenkomst een ontbijt, lunch en/of diner wordt georganiseerd in restaurant Bij de Tuinman, heb je een geldig Coronatoegangsbewijs nodig. De organisatie van jouw bijeenkomst kan je laten weten of dit het geval is en doet bij aankomst de Coronacheck-scan. Hier lees je meer over dit bewijs dat je waarschijnlijk inmiddels kent. Je kunt het bijvoorbeeld downloaden op je telefoon.

Heb je geen Coronatoegangsbewijs?
En heb je hem wel nodig voor je bijeenkomst? Laat het de organisatie zo snel mogelijk weten. Wij organiseren vervolgens een plek voor je om te eten. Dat is in de meeste gevallen buiten – maar wel overdekt – zoals bijvoorbeeld onder de stretchtent bij het restaurant of in de Veranda op het Veld. Heel soms lukt het om dit binnen te organiseren, maar dat kunnen we helaas niet garanderen. De organisatie van je bijeenkomst zal je vooraf laten weten hoe het wordt opgelost.

Nog schoner dan anders: We houden altijd al wel van schoon en opgeruimd, maar in deze tijd zorgen we ervoor dat we op meer momenten schoonmaken en ook ontsmetten. Verder vind je overal desinfecterende handgel en -spray en ook desinfectiedoekjes, zodat je, voor de zekerheid, zelf nog even iets kunt ontsmetten. Bijvoorbeeld als je koffie of thee maakt.

Onze ‘Corona-huisregels’: de organisatie van jouw bijeenkomst stuurt je van te voren onze ‘Corona-huisregels’ toe. Hierin kun je precies nalezen welke maatregelen we genomen hebben en wat jij er misschien van merkt als je bij ons bent. Je vindt ze ook verderop op deze pagina, net als ons volledige ‘Coronaprotocol’ waarin nog meer details staan.