Rekening houden met het Coronavirus - wat betekent het op De Hoorneboeg?

Op De Hoorneboeg hebben we voor alles dat nodig is maatregelen genomen. We vragen iedereen die bij ons langs komt of iets organiseert om deze maatregelen ter harte te nemen.

Zo blijven we allemaal zoveel mogelijk gezond!

Het is hier net zo fijn als anders, plus...

Waar hebben we allemaal aan gedacht en wat willen je jou vragen als je bij ons bent?

Blijf thuis als je niet fit bent en je vermoedt dat je Corona hebt
Je kent het inmiddels vast wel… iemand die je gisteren nog zag, heeft Corona en zelf voel je je ook niet helemaal fit… Check dan eerst of je mogelijk Corona hebt.

Afstand houden
We zorgen ervoor dat je steeds 1,5 meter afstand kunt houden van andere deelnemers.

Mondkapje
Doe hem op als je ergens binnen rondloopt. Als je zit mag hij natuurlijk af! Ben je je mondkapje vergeten? Dan hebben wij er eentje voor je, ingepakt en wel.

Overnachten, eten en drinken
Je kunt gewoon bij ons blijven overnachten. Het restaurant en de Kas zijn ook weer open, dus daar kun je eten en drinken als dat in je programma staat. Afstand houden van elkaar en een mondkapje dragen als je rondloopt is ook daar nodig.

Coronacheck
Bij binnenkomst (voordat je begint) vraagt de organisatie van de bijeenkomst om je coronatoegangsbewijs te laten zien (een ‘groen vinkje’). Hier kun je lezen wat nodig is voor een geldig toegangsbewijs.

Heb je geen Coronatoegangsbewijs?
Dan zoeken we met de organisatie van jouw bijeenkomst of er een manier is om je toch deel te laten nemen. Dat kan alleen binnen alle voorwaarden waar bijeenkomsten op dit moment aan gebonden zijn (zoals 1,5 meter afstand, mondkapje).

Nog schoner dan anders
We houden altijd al wel van schoon en opgeruimd, maar in deze tijd zorgen we ervoor dat we op meer momenten schoonmaken en ook ontsmetten. Verder vind je overal desinfecterende handgel en -spray en ook desinfectiedoekjes, zodat je, voor de zekerheid, zelf nog even iets kunt ontsmetten. Bijvoorbeeld als je koffie of thee maakt.

Onze ‘Corona-huisregels’
de organisatie van jouw bijeenkomst stuurt je van te voren onze ‘Corona-huisregels’ toe. Hierin kun je precies nalezen welke maatregelen we genomen hebben en wat jij er misschien van merkt als je bij ons bent. Je vindt ze ook verderop op deze pagina, net als ons volledige ‘Coronaprotocol’ waarin nog meer details staan.