De hele Hoorneboeg als je thuis

Als je meerdere dagen blijft in In de Luwte, wordt de hele Hoorneboeg vanzelf je thuis. Je logeert op mooie plekken her en der op onze buitenplaats, schuift aan bij Bij de Tuinman voor lekkere maaltijden en na een aantal dagen ken je alle bospaadjes van dit kleine gehucht op de heuvel!

In de Luwte is je basis

Een weekend, een aantal dagen door de week of nog langer… In de Luwte is een fijne basis voor een training, retreat of sessie met je team.

Een stille plek met een een ruime zaal met veel licht en grote deuren die open kunnen, een serre waar je met elkaar rond een grote tafel kunt zitten, thee en verschillende soorten koffies die je zelf kunt maken wanneer je maar wilt, het bos rondom je en aan twee kanten een fijne tuin en een eigen kampvuurplaats.

13 - 16
25
20
25
80

Je overnacht op bijzondere plekken

Midden in de stilte van De Hoorneboeg kun je blijven logeren op mooie plekken. Allemaal steeds anders en op maximaal 5 minuten lopen van In de Luwte en Restaurant Bij de Tuinman, met zorg voor je klaargemaakt en met ruimte om je binnen en buiten even terug te trekken – in gezellige woonkamers of zonnige plekken buiten.

We zoeken samen met jou naar de oplossing die het beste aansluit bij jouw plannen.

Het Heihuis (8 p.): 5 slaapkamers (3 x 2-persoons, 2 x 1-persoons – waaronder 1 slaapbank), gedeeld sanitair. Ruime woonkamer met openhaard en open keuken, een werkkamer en een fijne tuin met uitzicht over de hei.

Het Stille Midden (5 p.): 3 slaapkamers (2 x 2-persoons, 2 ruime slaapbanken in de woonkamer), gedeeld sanitair. Woonkamer met openhaard, eetkamer met keuken en meerdere plekken waar je lekker buiten kunt zitten.

In de Villa (4 p.): op de ruim verbouwde zolder kun je overnachten in 2 bedstedes (waarin steeds 2 losse bedden), gedeeld sanitair. Een fijn appartement met zitplekken onder de grote dakkapellen en keukentje voor koffie en thee.

Pipowagens en kamperen (14 p.): overnachten in één van de 3 pipowagens! Steeds voor 1 persoon, dus met veel privacy, met toiletten en douches dichtbij. Ook is er ruimte voor eigen 2-persoonstenten (5 plekken) als je met je groep onder meer alle pipowagens gebruikt.

Alleen op doordeweekse dagen
Aan de Hei (26 p.): 19 slaapkamers (12 x 1-persoons, 7 x 2-persoons) steeds met eigen sanitair (wastafel, douche en toilet).

Iets extra's voor jouw programma?

Voor als je nog meer inspiratie zoekt – of juist even ontspannend in verbinding wilt zijn – zitten we vol suggesties!

Heel makkelijk te organiseren zijn bijvoorbeeld een stiltewandeling of yogasessie (ook heel fijn om te doen voor het ontbijt!), een proeverij in de ciderij, een avond in de tipi rond het vuur of juist een kampvuur buiten.

Of misschien wil je even wat energie kwijt op een mountainbike, iets moois uit je handen laten komen zoals een houten lepel of meer te weten komen over de moestuin en je eigen thee plukken. Daar organiseren we graag een workshop over!

Ook als je begeleiding zoekt voor een onderdeel van je programma – van verstilling, klankconcerten en meditatie tot en met het onderzoeken van de dynamiek in je team met behulp van een kudde schapen – brengen we je graag op ideeën en in contact met anderen met wie we vaker samenwerken en De Hoorneboeg goed kennen.

Eten & drinken van Bij de Tuinman

We verzorgen je graag met eten dat je goeddoet en je fijne momenten bezorgt. Samen rond de tafel waar je de tijd hebt om even stil te zijn of juist even lekker bij te praten…

Wat we voor jou maken komt zoveel mogelijk van dichtbij, het liefst uit onze eigen moestuin of van kwekers en telers uit de buurt. En we zijn nou eenmaal dol op groenten, dus die staan altijd in de hoofdrol bij onze menu’s!

We bewegen met veel plezier mee met de seizoenen en vinden altijd weer nieuwe smaken en combinaties.

Vanaf je ontbijt tot de lunch, lekker lang aan tafel of een snelle (borrel)hap; je bent steeds welkom en we vertellen je graag meer over wat we doen.

We vertellen je graag over alle mogelijkheden!

Goed om te weten

• Je kunt zo lang blijven als je wilt! Een weekend, (mid)week of enkele dagen…
• In de weekenden en tijdens vakantie-periodes kun je gebruik maken van onze speciale arrangementen die net iets voordeliger zijn dan op doordeweekse dagen
• In het weekend kun je met 17 personen blijven overnachten. In de periode van de Corona-maatregelen vraagt het zoeken naar een passende oplossing soms even wat meer tijd; vaak komen we er wel uit!
• Natuurlijk zijn de bedden voor je opgemaakt en liggen de handdoeken voor je klaar.
• Restaurant Bij de Tuinman verzorgt al je eten en drinken; van een lekker ontbijt in de ochtend en appel-cidertaart bij de thee tot een diner in de avond…

In- en uitchecktijden in de periodes dat het geen vakantie is
Hier vind je meer informatie over mogelijkheden over Seasonschools in vakantieperiodes.

Doordeweek
• Inchecken: vanaf 9 uur is In de Luwte voor je klaar en vanaf 19:30 kun je de slaapkamers gebruiken
• Uitchecken: tot 17 uur kun je In de Luwte gebruiken, het uitchecken voor de slaapkamers is ’s ochtends voor 9 uur

Weekenden
• Inchecken: op vrijdag vanaf 19 uur kun je In de Luwte gebruiken en zijn ook de slaapkamers klaar. Je kunt alvast eerder beginnen met een diner bij Bij de Tuinman
• Uitchecken: op zondag kun je tot 17 uur In de Luwte en de slaapkamers gebruiken

Alles wat je verder nodig hebt

Yogamatten, meditatiekussens, dekentjes, maar ook een flip-over tot een beamer, we hebben het allemaal in huis!