Buiten aan de slag op De Hoorneboeg!

Gezellig buiten aan het werk – in de (moes)tuin of in het bos. Binnenkort staat het jaarlijkse klusweekend op de agenda. Namelijk van zaterdag 21 t/m zondag 22 oktober. Jong, oud, vrijwilligers, teamleden… iedereen is dit weekend welkom! Wij vinden het altijd één van de gezelligste weekenden van het jaar.

De grote klusdag is op zaterdag 21 oktober. Lekker buiten zijn, tussendoor een beetje kletsen, zien hoe mooi het wordt waar je mee aan de slag bent… én een lekkere lunch als bedankje voor inzet. Om 10.00 uur beginnen we met koffie en thee en rond 16.30 uur ruimen we de boel weer op. Wie weet zitten we daarna nog even rond het kampvuur…

Als je wilt kun je daarna blijven slapen (het aantal plekken is beperkt, maar we doen graag ons best voor je!). Op zondag ontbijten we met elkaar en ronden we samen de laatste klussen af. Rond de middag wordt het klusweekend afgesloten.

Misschien denk je wel: ‘ik heb geen groene vingers!’ of ‘ik ben niet heel handig’. Maar ook dan weten we wel raad met je… 🙂 Met een gezonde portie zin, lol en energie komt je al een heel eind! Laat van te voren even weten of je erbij wilt zijn – dan zorgen wij ervoor dat de koffie klaar staat. We hebben alle gereedschap die nodig is, ook handschoenen (maar neem vooral je eigen mee als die lekker zitten).

Praktische informatie

Wat: Jaarlijks klusweekend in oktober

Wanneer: zaterdag 21 oktober t/m zondag 22 oktober
(Je kunt ook alleen op zaterdag komen klussen!)

Kosten: niets, we zijn blij met je hulp en gezelschap

Aanmelden kan heel gemakkelijk via dit formulier.