Inspiratie in Coronatijd

De Hoorneboeg is een plek waar mensen zich kunnen verbinden, met zichzelf en met anderen. Dat is precies wat de komende tijd wat lastiger wordt, nu het advies is om voorzichtig te zijn met contact.

Maar we zijn hoe dan ook verbonden, ook als we elkaar niet kunnen opzoeken.

Op deze plek blijven we je graag ontmoeten. Om je te helpen met alles wat deze periode in je oproept: van hoop tot vrees, maar ook praktische tips en diepe gedachten.

Deze ruimte is voor iedereen. Wil je ook iets delen? Laat het ons weten en zorg goed voor jezelf en elkaar!

Ruimte aan alles wat in je leeft

In een moeilijke periode kan het lastig zijn om aandacht te blijven geven aan wat goed voor je is en ruimte te geven aan alles dat in je leeft.

We willen je aanmoedigen om hier tijd voor te maken. Heb je een eigen vorm die goed bevalt? Dat is fijn. Als je zoekende bent of iets nieuws wilt proberen, dan sluiten de suggesties hieronder misschien aan.

Om je hart aan te warmen

Troostrijke afleiding

Heb je juist iets meer tijd, deze periode? Tijd om (weer eens) naar muziek te luisteren of naar een mooie film te kijken?

Moet er iets veranderen?

Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Wat kunnen we doen om een crisis als deze in de toekomst te voorkomen? Omvangrijke vragen waar je op dit moment heel verschillende antwoorden over vindt in een breed spectrum tussen feiten en gevoel. Wij zijn verre van kenners, maar de onderstaande verhalen en artikelen wijzen een richting op die we kunnen begrijpen.

Als alles in verbinding staat....