Reserveren

Reserveer je kaart(en) online; de eerste keer moet je daarvoor even een account aanmaken. De betaling verloopt veilig en daarna ontvang je alles dat je nodig hebt direct in je mailbox.

Wil je iets vragen over deze dagen? Mail ons via ontmoeten@dehoorneboeg.nl of bel (035 – 206 25 35 op werkdagen tussen 9 en 13 uur). Een eventuele voedsel-allergie kun je – tot een week van te voren – doorgeven via deze link.

Terug naar het programma op 8 maart >>

Goed om te weten

Heb je gereserveerd of denk je er nog even over na? Hier alvast een paar praktische puntjes.

Welkom
• Vanaf een half uur van te voren ben je welkom – je vind de tijden in het programma. Als je lekker op tijd komt, kun je de plek alvast even verkennen, andere deelnemers ontmoeten, kopje koffie of thee drinken…

Bereikbaarheid
• We zijn op verschillende manieren bereikbaar; hier vind je alle details voor zowel het OV als de auto.
• Kom je met de auto? Dan kun je vooraf voor € 5,- een parkeerticket reserveren. Je krijgt van ons een unieke code waarmee je kunt uitrijden.
• Vanaf de ingang loop je binnen 5 minuten naar al onze locaties.
• De Hoorneboeg ligt midden in het bos en aan de rand van de hei, dus het is misschien even wennen dat het hier stil is en aan het einde van dag ook echt donker in de winter :). Maar we hebben duidelijke richtingaanwijzers die je kunt volgen, de paden zijn verhard en het pad dat je moet volgen is verlicht. Dus geniet vooral van deze bijzondere wandeling.

Eten en drinken
Blijf je een hele dag? Restaurant Bij de Tuinman verzorgt je met koffie, thee, een lekkere lunch en iets lekkers tussendoor. Is er iets waar we rekening mee kunnen houden, bijvoorbeeld vanwege een allergie? Bekijk hier waar we altijd rekening mee kunnen houden en via deze link kun je dit (tot minimaal een week van te voren) aan ons doorgeven.

Zin om tussendoor te wandelen?
Het weer is altijd mooi… ook als het koud is en het regent! Dus neem een lekkere dikke jas mee en fijne schoenen voor een wandeling tussendoor.