Vrouwencirkel met cacao-ceremonie en muziek

MET JENNIFER ANN

Dinsdag 25 april 2023

In deze hartverwarmende cirkel voor vrouwen gaat het over zelfliefde, hartsverbinding en heling van het hart. Jennifer Ann ontvangt je met open armen bij deze ceremonie waarin iedere vrouw gezien, gehoord en welkom is. We gaan samen iets bijzonders neerzetten en de cacao en medicine songs dragen bij aan de ervaring. Samen weten we alles en zijn we de geheelde vrouw.

Jennifer Ann weeft een gedragen bedding voor deze vrouwencirkel. Ze gebruikt hierbij muziek, soundheling, sjamanisme, meditatie en andere elementen om de avond tot een mooi geheel te maken. Wees welkom, met alles dat je bent.

❆ Dinsdag 25 april van 20:00 – 22:00 uur in de Heizaal
❆ Deelname kost € 35,- inclusief thee en koffie
❆ Voor € 5,- kun je vooraf een parkeerplaats reserveren

Over Jennifer Ann

Jennifer Ann is een bekroonde, meditatieve singer-songwriter uit Nederland/VS en de ‘Queen of Cacao Ceremonie’ in Nederland. In haar zoektocht naar het medicijn en de helende krachten binnen muziek – met lessen van verschillende stammen over de hele wereld – volgt ze de tradities van het zingen van mantra’s en tribal ceremonial music. Die vormen dan ook de basis voor haar originele liedjes die ze nu ter wereld brengt met haar soulvolle en warme stem.

035 - 206 25 35
(op werkdagen tussen 9 en 13 uur)

info@dehoorneboeg.nl

Navigatie:
Ons adres is Hoorneboeg 5 - Hilversum. In een navigatie app kun je beter Hoorneboeg 4 invullen. Check altijd even de bestemming - en rij niet naar een parkeerplaats van de Hoorneboegse Heide :).

Sinds augustus 2022 is het nodig om vooraf een parkeerplek te reserveren. Op de pagina 'contact' leggen we het je graag uit.

Post en pakketjes:
Hoorneboeg 5
1213 RE Hilversum

Restaurant Bij de Tuinman
035 - 206 23 33

Privacybeleid
Algemene Voorwaarden
Kamer van Koophandel Stichting Exploitatie Buitenplaatsen De Hoorneboeg 74783823
Je komt Mollie tegen bij betalingen die te maken hebben met onze verhuur

Wil je iets vragen of heb je een idee? Stuur ons een berichtje, we horen graag van je!

Onze maandelijkse nieuwsbrief mét agenda in je mailbox?


  • Ik stem in met het Privacybeleid.