Reserveren

Reserveer je kaart(en) online; de eerste keer moet je daarvoor even een account aanmaken. De betaling verloopt veilig en daarna ontvang je alles dat je nodig hebt direct in je mailbox.

Wil je iets vragen over deze dagen? Mail ons via ontmoeten@dehoorneboeg.nl of bel (035 – 206 25 35 op werkdagen tussen 9 en 13 uur) en vraag naar Sonja. Zij helpt je graag verder! Een eventuele voedsel-allergie kun je doorgeven via deze link.

Goed om te weten

Heb je gereserveerd of denk je er nog even over na? Hier alvast een paar praktische puntjes.

Welkom
Vanaf 16:00 uur ben je welkom – dan kun je de plek alvast even verkennen, andere deelnemers ontmoeten, kopje koffie of thee drinken…

Bereikbaarheid
• We zijn op verschillende manieren bereikbaar; hier vind je alle details voor zowel het OV als de auto.
• Kom je met de auto? Dan kun je vooraf voor € 5,- een parkeerticket reserveren. Je krijgt van ons een unieke code waarmee je kunt uitrijden.
• Vanaf de ingang loop je binnen 5 minuten naar al onze locaties.
• De Hoorneboeg ligt midden in het bos en aan de rand van de hei, dus het is misschien even wennen dat het hier stil is en aan het einde van dag ook echt donker in de winter :). Maar we hebben duidelijke richtingaanwijzers die je kunt volgen, de paden zijn verhard en het pad dat je moet volgen is verlicht. Dus geniet vooral van deze bijzondere wandeling.

Eten en drinken
Restaurant Bij de Tuinman verzorgt je met koffie, thee, een stevig ontbijt na de vroege wandeltocht, en iets lekkers tussendoor. We gaan zelf ’s avonds koken op het kampvuur. Is er iets waar we rekening mee kunnen houden, bijvoorbeeld vanwege een allergie? Bekijk hier waar we altijd rekening mee kunnen houden en via deze link kun je dit (tot minimaal een week van te voren) aan ons doorgeven.

Whatever the weather 🙂
Het weer is altijd mooi… ook als het koud is en het regent! Dus neem een lekkere dikke jas mee, laagjes kleding en fijne wandelschoenen.