Vind jezelf in je ademkracht - reserveren

Reserveer hieronder je kaart(en) online. De eerste keer moet je daarvoor even een account aanmaken. De betaling verloopt veilig en daarna ontvang je alles dat je nodig hebt direct in je mailbox.

Annuleringsvoorwaarden
Helaas kunnen we geen tickets ruilen of terugbetaling aanbieden, tenzij een evenement is afgelast of verschoven. Mocht je niet kunnen deelnemen aan jouw activiteit dan hopen we dat je iemand in je directe kring blij kan maken door jouw plek in te nemen.

Heb je vragen?
Mail ons via ontmoeten@dehoorneboeg.nl of bel (035 – 206 25 35 op werkdagen tussen 9 en 13 uur).

Goed om te weten

Heb je gereserveerd of denk je er nog even over na? Hier alvast een paar praktische puntjes.

WELKOM
• Vanaf een half uur van te voren ben je welkom (9.30 uur) – dan kun je de plek alvast even verkennen, andere deelnemers ontmoeten, kopje koffie of thee drinken…

BEREIKBAARHEID
• We zijn op verschillende manieren bereikbaar; hier vind je alle details voor zowel het OV als de auto.
• Kom je met de auto? Voor € 5,- kun je komen parkeren. Je krijgt van ons een unieke code waarmee je weer naar buiten kunt rijden.
• Vanaf de ingang loop je binnen 5 minuten naar al onze locaties.
• De Hoorneboeg ligt midden in het bos en aan de rand van de hei, dus het is misschien even wennen dat het hier stil is en aan het einde van dag ook echt donker in de winter :). Maar we hebben duidelijke richtingaanwijzers die je kunt volgen, de paden zijn verhard en het pad dat je moet volgen is verlicht. Dus geniet vooral van deze bijzondere wandeling.

ETEN EN DRINKEN
Restaurant Bij de Tuinman verzorgt je met koffie, thee, een lekkere lunch en van tijd tot tijd iets tussendoor. Is er iets waar we rekening mee kunnen houden, bijvoorbeeld vanwege een allergie? Bekijk hier waar we altijd rekening mee kunnen houden en via deze link kun je dit (tot minimaal een week van te voren) aan ons doorgeven.

ZIN OM TUSSENDOOR TE WANDELEN?
Het weer is altijd mooi… ook als het koud is en het regent! Dus neem een lekkere dikke jas mee en fijne schoenen voor een wandeling tussendoor. Voor binnen kun je sloffen of dikke sokken meenemen. Kleding die gemakkelijk zit is fijn, zodat je comfortabel kunt bewegen tijdens de oefeningen en meditaties.

Meer handigs en leuks over De Hoorneboeg vertellen we je op onze speciale Welkom op De Hoorneboeg-pagina.