Opstellingsmogelijkheden in de Boszaal

Hier zie je hoe we de inrichting van de Boszaal voor je kunnen klaarzetten. Zolang we rekening moeten houden met de Corona-maatregelen, zijn de aantallen nog beperkt.

Boszaal - Standaard

Op deze manier kun je aan twee grote tafels zitten, steeds met 12 personen.

Ook heb je twee kleine tafels (ieder 3 personen), een ronde tafel (8 personen) en de bar (4 personen) tot je beschikking.

Rond de kachel is een zitje met een bank en comfortabele stoelen. Aan de kant van de hal staan twee banken tegenover elkaar voor een meer informeel gesprek.

Boszaal - Verlengde tafel

In deze opstelling hebben we één van de lange tafels verlengd met de twee kleinere, zodat je in totaal met 16 personen aan één tafel kunt zitten.

De tafel voor 12 personen en de ronde tafel voor 8 personen zijn ook nog te gebruiken en ook nu weer de vier zitjes aan de bar.

Rond de kachel is een zitje met een bank en comfortabele stoelen. Aan de kant van de hal staan twee banken tegenover elkaar voor een meer informeel gesprek.

Boszaal - Kring

We zetten de stoelen voor je in een kring.

De bank blijft nog tot je beschikking staan, net als de beide banken bij de ingang van de Boszaal. Ook kun je nog aan de bar zitten, de ronde tafel gebruiken en de beide kleine tafels.

Deze opstelling is mogelijk tot circa 25 personen.

Boszaal - Tafels in een vierkant

Op deze manier kun je met 18 personen aan een ruime, vierkante tafel zitten.

Daarnaast is de ronde tafel nog te gebruiken voor 8 personen, de twee informele zitplaatsen en de 4 plaatsen aan de bar.

Boszaal - Theater-opstelling

Deze opstelling geeft je de gelegenheid een presentatie te geven voor een groep van circa 28 deelnemers.

De informele banken en stoelen zijn ook nu te gebruiken, evenals één van de lange tafels (12 personen) en de bar (4 personen).