Opstellingsmogelijkheden in de Boszaal

Hier zie je hoe we de inrichting van de Boszaal voor je kunnen klaarzetten. Zolang we rekening moeten houden met de Corona-maatregelen, zijn de aantallen nog beperkt.

Boszaal - Huiskamer (standaard)

Op deze manier kun je aan twee grote tafels zitten, steeds met 12 personen.

Ook heb je twee kleine tafels (ieder 3 personen), een ronde tafel (8 personen) en de bar (4 personen) tot je beschikking.

Rond de kachel is een zitje met een bank en comfortabele stoelen. Aan de kant van de hal staan twee banken tegenover elkaar voor een meer informeel gesprek.

30

Boszaal - zitten in een kring

We zetten de stoelen voor je in een kring met – als je dat wilt – een centrale plek voor de trainer of begeleider.

We verzetten een aantal meubels, maar je kunt de beide banken bij de ingang én de bank die normaalgesproken voor de kachel staat nog steeds gebruiken. Ook kun je nog aan de bar zitten, de ronde tafel gebruiken en één van de beide grote tafels. De andere grote tafel staat voor een raam (en is aan één zijde nog te gebruiken).

30

Boszaal - Theateropstelling

Deze opstelling is geschikt voor een lezing of voorstelling.

Om ruimte te maken, verhuizen we tijdelijk onze grote ronde tafel en de beide kleine tafels. Een van de beide lange tafels is nog maar aan één zijde te gebruiken, omdat we hem tegen de muur zetten. De andere grote tafel en de informele zitplekken (banken en stoelen) blijven in de ruimte.

30