Opstellingsmogelijkheden in In De Luwte

In de Luwte kunnen we op verschillende manieren aanpassen aan de manier waarop je de ruimte wilt gebruiken. Zolang we rekening moeten houden met de Corona-maatregelen, zijn de aantallen nog beperkt.

In de Luwte - zitten in een kring

Een grotere of kleinere kring, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Deze opstelling kunnen we voor je maken met stoelen (25 personen), meditatiekussens (20 personen) of yogastoelen (20 personen).

25
20

In de Luwte - zitten in een u-vorm

Zo heb je een centrale plek voor de trainer of begeleider.

Ook deze opstelling kunnen we voor je maken met stoelen (25 personen), meditatiekussens (20 personen) of yogastoelen (20 personen).

Als je kiest voor stoelen, maken we een centrale plek voor de begeleiding aan de muur tegenover de grote kast.
Als je kiest voor meditatiekussens of yogastoelen, maken we een centrale plek voor de begeleiding in het midden voor de tuindeuren.

25
20

In de Luwte - aan tafels (betere foto volgt)

Is het gemakkelijker om aan tafel te zitten? We hebben 13 tafels waarmee we een opstelling kunnen maken zoals in een klaslokaal.

In de lengte zetten we dan maximaal 6 tafels achter elkaar (in 2 rijen naast elkaar). Helemaal vooraan kan de begeleider zitten aan een eigen tafel. Die zetten we aan de zijde tegenover de grote kast.

Aan iedere tafel kunnen 2 deelnemers zitten (zodat je met maximaal 30 deelnemers en 1 begeleider gebruik kunt maken van de ruimte).

31