Coronamaatregelen - wat betekent het op De Hoorneboeg?

Op De Hoorneboeg hebben we voor alles dat nodig is maatregelen genomen. We hebben de slag daarvan te pakken en vragen iedereen die bij ons langs komt of iets organiseert om deze maatregelen ter harte te nemen.

Zo blijven we allemaal zoveel mogelijk gezond en gaan we zoveel mogelijk verder met waar we mee bezig willen zijn: verbinding met jezelf, elkaar en de wereld!

Dit zijn de belangrijkste maatregelen

De maatregelen waar we mee te maken hebben, wisselen regelmatig. Tot 14 januari 2022 betekent het dat bijeenkomsten voor cursussen en trainingen, theorie- en praktijkexamens noodzakelijk voor de uitoefening van beroep en/of bedrijf mogelijk blijven.

Als je bij ons komt, vragen we je om alle maatregelen in ons Coronaprotocol op te volgen en de Coronaverklaring te ondertekenen en ons toe te sturen. Het meest belangrijke dat hierin staat:

• Deelnemers houden rekening met 1,5 meter afstand van elkaar
• Voor de bijeenkomst begint, checkt de organisatie de coronatoegangsbewijzen van alle deelnemers (‘het groene vinkje’). Hier kun je zien hoe het werkt en de scanner downloaden.
• Met een mondkapje kun je overal naar binnen en rondlopen. Als je zit, mag deze natuurlijk af.
• Blijf je meerdere dagen? Je kunt gewoon komen overnachten.
• Eten en drinken kan helaas niet in het restaurant of in de kas, maar kan wel op locatie. Als je blijft overnachten, kan dit ook op je slaapkamer.

Communicatie aan deelnemers
Van te voren vragen we je om alle deelnemers het ‘Corona-protocol voor deelnemers’ toe te sturen. Zodat alle deelnemers van te voren weten wat ze kunnen verwachten. Je vind deze toelichting onderaan deze pagina.

Vraag de deelnemers van jouw groep tijdig door te geven of ze wel of niet een coronatoegangsbewijs kunnen laten zien, zodat het uiterlijk 21 dagen van te voren dit bekend is bij De Hoorneboeg. Je kunt deze gegevens doorgeven via een vragenlijst die we je van te voren toesturen.

Geen Coronatoegangsbewijs?
Als één of meerdere deelnemers geen bewijs kunnen laten zien, willen we graag onderzoeken of de bijeenkomst alsnog door kan gaan.

Om de risico’s nog kleiner te maken, kun je ook overwegen om voor den bijeenkomst allen een zelftest af te nemen.

Coronaverklaring: Om zeker te weten dat je alles goed hebt doorgenomen en hebt begrepen, vragen we je om een verklaring te ondertekenen en aan ons op te sturen. Bij je reservering komt dit vanzelf voorbij. De verklaring vind je onderaan deze pagina.