Tijden van Corona- wat betekent het op De Hoorneboeg?

Ook als je straks weer bij ons mag komen, moeten we net even wat meer rekening houden met elkaar. Afstand houden, vaker je handen wassen, thuisblijven als je ziek bent: daar is iedereen inmiddels waarschijnlijk wel aan gewend.

Op De Hoorneboeg hebben we voor alles dat nodig is maatregelen genomen. We hebben de slag daarvan te pakken en vragen iedereen die bij ons langs komt of iets organiseert om deze maatregelen ter harte te nemen.

Zo blijven we allemaal zoveel mogelijk gezond en hopen we, ook als bedrijf, zoveel mogelijk verder te kunnen gaan met waar we mee bezig willen zijn: verbinding met jezelf, elkaar en de wereld!

Dit zijn de belangrijkste maatregelen

Als je een bijeenkomst bij ons komt organiseren, vragen we je om alle maatregelen in ons Coronaprotocol ter harte te nemen en op te volgen. Lees het vooral door voor je bij ons komt. Hier een aantal ‘highlights’:

Communicatie aan deelnemers: van te voren vragen we je om alle deelnemers het ‘Corona-protocol voor deelnemers’ toe te sturen. Hierin zijn vragen opgenomen over gezondheidsklachten die te maken kunnen hebben met het Coronavirus; met het verzoek thuis te blijven als dit het geval is.

Programma: ook verzoeken we je om de vorm en activiteiten die je organiseert te laten passen binnen de landelijke richtlijnen. Dat houdt helaas in dat onderdelen als zingen (of je uiten op een manier die eigenlijk op dezelfde manier voor verspreiding van het virus kan zorgen) en elkaar aanraken op dit moment niet in programma’s kunnen worden opgenomen.

Afstand (blijven) houden: soms verslapt de aandacht onder deelnemers voor het houden van afstand en we vragen je hen hier regelmatig aan te herinneren. Ook op het veld, de heuvel en tijdens wandelingen over de De Hoorneboeg; die 1,5 meter zijn ook daar essentieel.

Neem je mondkapje mee: als je zit is het natuurlijk niet nodig, maar als je rondloopt – ook in het restaurant en in de kas – willen we je vragen hem te dragen.

Locatie eten en drinken: het ontbijt, lunch en/of diner worden bij je op locatie gebracht of in het Clubhuis van de Villa. We laten dat van te voren natuurlijk aan je weten. Als het mooi weer is, kun je ook lekker buiten zitten!

Hygiëne: in het protocol vind je ook alles wat we doen om de locaties extra schoon te houden tot de mogelijkheden die we de deelnemers bieden voor een optimale hygiëne.

Een persoonlijke toelichting: bij de start van iedere bijeenkomst komen we altijd even langs onze ‘huisregels’, die nodig zijn in deze Coronatijd, toe te lichten aan alle deelnemers.

Als je bij ons een ruimte reserveert, leggen we je uit wat we van je vragen. Hieronder vind je twee bijlagen die je daarbij nodig hebt.

We wensen je alvast een fijne dag!