Een Corona-sneltest op De Hoorneboeg

We zijn helemaal toegerust op het organiseren van bijeenkomsten volgens de maatregelen die nodig zijn. Maar wat als je graag nóg meer zekerheid wilt? Dan kun je – op De Hoorneboeg, net voor je bijeenkomst begint – alle deelnemers bij aankomst laten testen. De uitslag is binnen 15 minuten bekend.

Voor als je graag nog meer zekerheid wilt

Door alle deelnemers vlak van te voren te testen met een sneltest, sluit je de onderlinge verspreiding van het virus nog meer uit. Ook als deelnemers (nog) geen klachten hebben of zijn gevaccineerd, geeft deze test informatie over de aanwezigheid van het virus en weet je met meer zekerheid dat eventuele besmettingen niet worden doorgegeven tijdens de bijeenkomst.

 

De sneltest – je kent ze ondertussen vast al wel

Hoe werkt het?

  • laat ons reserveringsteam weten dat je geïnteresseerd bent –  de vraag wordt je een aantal dagen voor je bijeenkomst gesteld, daar hoef je dus zelf niet aan te denken;
  • we nemen de tests op in de offerte en de eindfactuur;
  • op de dag zelf kom je van te voren bij elkaar op een plek waar iedereen de test kan doen (we vertellen je van te voren waar dat zal zijn);
  • de test zelf behelst een wattenstaafje dat je maximaal 2,5 cm inbrengt in je neus, in een vloeistof dipt en vervolgens een aantal druppels van deze vloeistof in een testhoudertje druppelt – 15 minuten later kun je de uitslag aflezen.

Heb je interesse of heb je nog vragen? Je kunt ons altijd bellen of mailen, we helpen je graag verder.