Dag van de stilte

Ieder jaar kun je op de Dag van de Stilte op veel plekken in Nederland meedoen aan één van de activiteiten die worden georganiseerd. Dit jaar op zondag 31 oktober, ook op De Hoorneboeg!

SAMEN MEDITEREN TIJDENS HET UUR VAN DE STILTE

Annemieke Rodenburg nodigt je uit om samen te mediteren tijdens het Stilte-uur op deze dag. Voor de meditatie begint, geeft ze een introductie over de stilte en kun je even rustig aankomen.

Vanaf 10:15 staat thee, koffie en iets lekkers voor je klaar en start de introductie. Om 12 uur is het programma afgelopen.

Annemieke Rodenburg is een van de begeleiders van de Silent Sundays waar je maandelijks aan mee kunt doen op De Hoorneboeg. Ze geeft al lange tijd met veel liefde stiltedagen en stilteretraites via haar organisatie Hartenlicht. Voor haar is stilte een reis die je steeds dieper in jezelf brengt, naar je eigen oorspronkelijkheid van liefde. In stilte reis je voorbij al je gedachten en overtuigingen en laat je stress achter je. Je drukke hoofd komt tot rust en je hart wordt klaar wakker. Stilte is dus veel meer dan de afwezigheid van geluid, het brengt je thuis in je hart, de plek waar het oordelen wegvalt en je wijsheid en je liefde kan stralen.

 

PRAKTISCHE ZAKEN

Datum: zondag 31 oktober

Tijd: vanaf 10:15 tot 12 uur

Kosten: 15 euro

Aanmelden en betalen: dat kan hier!