Welkom in Clubhuis Hoorneboeg!

Welkom bij deze club van mensen die op de één of andere manier werken aan een mooiere wereld, waarin we meer in evenwicht kunnen leven met onszelf, elkaar en met de natuur.

We geven je hiervoor graag de ruimte! Om anderen te ontmoeten, elkaar te helpen, samen te werken of om eens lekker in je eentje in alle rust aandacht te geven aan je plannen en ideeën.

Kom langs!

In het Clubhuis kun je mensen tegenkomen met wie we samenwerken in de Denktank, trainers die zo’n beetje kind aan huis zijn, teamleden van De Hoorneboeg en anderen die we voor langere of korte tijd graag een plek bieden, omdat ze met zulke mooie dingen bezig zijn.

Het Clubhuis, op de begane grond van de Villa, is er dus voor al deze mensen. Om te werken, met iemand af te spreken of je gedachten even de vrije ruimte te bieden. Helemaal wat je zelf wilt.

En waarschijnlijk ben je er al geweest en weet je dat we een paar grote tafels hebben, een zithoek met een houtkachel, goede wifi, koffie en thee die altijd voor je klaar staat en dat je met mooi weer ook heerlijk in de tuin kunt zitten. Of even een ommetje kunt maken.

Hoe werkt het?

Goed om te weten
• Je kunt langskomen van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 18 uur
• Iedere dag hebben we ruimte voor 10 personen
• Nodig gerust ook één extra gast uit, voor een hele dag of alleen voor een afspraak
• Koffie en thee kun je zelf nemen zoveel en wanneer je wilt
• Voor een kleine vergoeding kun je blijven lunchen (volgens een diy-principe) (tarief en manier van afrekenen?)
• Doe alsof je thuis bent: dus ook graag even de vaat in de afwasmachine en de boel weer netjes achterlaten “)

Zo kun je reserveren
• Gebruik de link naar de agenda, via de knop hieronder (weet je het wachtwoord?)
• Dat kan vanaf 14 dagen van te voren
• In de agenda zie je ook op welke momenten anderen langskomen

Wil je ook een andere ruimte gebruiken?

Ben je bijvoorbeeld met meer mensen of heb je behoefte aan een plek voor jezelf ? In de Villa hebben we andere ruimtes die we je graag aanbieden, tegen een gereduceerd tarief. Dat kan vanaf 14 dagen van te voren.

Clubhuis: € 500,-
Koffiekamer: € 125,-
Grote Kamer: € 250,-
Zolder: € 175,-

Neem contact op met ons team reserveringen (info@dehoorneboeg). Dan gaan zij de beschikbaarheid voor je na en helpen je met de boeking.