Buiten vind je nieuwe antwoorden

Van het leren van ambachtelijke technieken met natuurlijke materialen tot het vinden van diepe inzichten – de natuur brengt de inspiratie vaak helemaal vanzelf.

We werken aan plannen voor een nieuwe plek (we streven naar voorjaar 2023) met buitenwerkplaats, workshop-keuken en atelier. Ook als je wilt werken met bijvoorbeeld klei of hout, met kruiden aan de slag wilt of anderen weer iets anders wilt meegeven over de waarde van natuur vind je alles wat je nodig hebt. Zodra we meer weten, laten we je dat hier zien!

De buitenwerkplaats met atelier en woonkeuken

We zijn nog bezig met plannen maken, maar geven je graag alvast een indruk hoe deze plek eruit komt te zien!

Een atelier tussen de bomen met veel licht – een plek voor creatieve workshops of om te experimenteren met geuren en smaken uit de natuur.

Een grote en gezellige woonkeuken voor kook-workshops of ander werk waar je iets voor moet laten pruttelen. Ook kun je hier bij de kachel zitten met je soep of je koffie als je buiten bezig bent geweest.

Een buiten-atelier voor het grotere en grovere werk: werken met hout, klei, of bijvoorbeeld wol. Hier kun je rondbanjeren zonder je druk te maken om de rommel die het werken nou eenmaal maakt. Zoek een plek in de zon als het mooi weer is of bij de buitenkachel op frissere dagen. Als het slecht weer is, kan je hier toch beschut aan de slag. En is het echt koud dan kun je lekker opwarmen in de woonkeuken!

Bovenin kan je blijven slapen!

16
6 (3 kamers)
50 - 60

Meerdaagse in de Buitenwerkplaats

Wil je meerdere dagen blijven? We maken 3 gezellige slaapkamers, steeds voor 2 personen, met ieder een eigen douche en toilet. Als je groep groter is hebben we – midden in de stilte van De Hoorneboeg – ook nog een aantal andere mooie plekken. Allemaal steeds anders, op maximaal 5 minuten lopen van de Buitenwerkplaats en met zorg voor je klaargemaakt!

Een weekend, door de week of nog langer...

Als je meerdere dagen blijft, wordt de hele Hoorneboeg vanzelf je thuis en na een aantal dagen ken je alle bospaadjes van ons kleine gehucht op de heuvel!

In de Buitenwerkplaats hebben we plek voor 6 overnachtingen, verdeeld over 3 kamers. Maar als je met een grotere groep komt of als alle deelnemers liever de privacy van een eigen kamer hebben, dan hebben we op De Hoorneboeg nog meer plekken waar je kunt blijven overnachten. Allemaal steeds anders, op maximaal 5 minuten lopen van Het Stille Midden en met zorg voor je klaargemaakt!

De slaapkamers hebben een eigen badkamer met een douche, wastafel en toilet.

eten en drinken

We verzorgen je graag met eten dat je goeddoet en je fijne momenten bezorgt. Samen rond de tafel waar je de tijd hebt om even stil te zijn of juist even lekker bij te praten…

Alles wat je verder nodig hebt

Yogamatten, meditatiekussens, dekentjes, maar ook een flip-over tot een beamer, we hebben het allemaal in huis!