Aan de Hei

Op deze prachtige plek aan de rand van de heide staan twee sfeervolle boerderijen. Ze hebben nog mooie, oude details en zijn van alle gemakken voorzien.

Voor één of meerdere dagen

In Aan de Hei vind je inspirerende ruimtes met alle comfort en faciliteiten die je nodig hebt, zodat je je volledig kunt concentreren op waar het bij jouw team om gaat. Via een prachtig portaal loop je gemakkelijk heen en weer en voelen de beide boerderijen als één geheel.

Ben je met een gezelschap tot 30 deelnemers? Dan kun je ervoor kiezen om één van beide boerderijen te gebruiken. Beide locaties hebben een eigen ingang en voorzieningen, zodat je ongestoord kunt werken met je eigen team. Je kunt tot 26 personen blijven overnachten.

De inrichting is een mooie mix van vintage, design en historische materialen.

13 - 25
30 - 50
26 (19 kamers)
65 - 90 - 95

De Heizaal

Vanuit de ruime, lichte Heizaal (90 m2) kijk je uit over de tuin. Het is een plek die als vanzelf een inspirerende sfeer aan je bijeenkomst kan geven.

Bij de Heizaal hoort ook de bibliotheek. Hier kun je samen aan lange tafels zitten of op een comfortabele bank bij de houtkachel. Is het mooi weer? Ook buiten op het terras kun je prima werken (of juist even niet…)

13 - 21
50
90

De Boszaal

De Boszaal heeft grote, lange, houten tafels en gezellige zithoeken. Je kunt je team hier opsplitsen of juist één grote tafel maken voor een gezamenlijk overleg. Het is een plek om te werken, te eten en te ontspannen.

Bij mooi weer kun je de deuren open zetten en voelt het bijna alsof je buiten aan de slag bent. Wordt het al wat winters? We steken graag de kachel voor je aan!

15 - 25
30
95

Overnachten in Aan de Hei

Wil je blijven overnachten? We hebben 19 slaapkamers, waarvan 12 éénpersoons en 7 twee-persoons, zodat je in totaal met een groep van 26 personen meerdere dagen kunt blijven.

De kamers liggen op de eerste verdieping en hebben allen een eigen badkamer (met heerlijke douche…), een toilet en een bureau.

Is je groep groter? We zoeken graag samen met je naar een oplossing. Bijvoorbeeld door andere locaties op De Hoorneboeg te betrekken of je in contact te brengen met hotels in de buurt waar we vaker mee samenwerken.

19
26 (19 kamers)

Na een ingespannen dag...

… heb je misschien zin in onze sauna. Als je de Heizaal of de Boszaal overweegt te huren, kun je deze optie tegen een meerprijs er extra bijnemen.

Lekker ontspannen in de warmte, even afschrikken met een koude douche en daarna bijkomen in de relaxte ligstoelen.

Te eten en te drinken

Vanaf het moment dat je binnenkomt tot je weer weggaat staan thee, koffie en iets lekkers voor je klaar. Uiteraard hebben we nog meer mogelijkheden, zoals fruit of een versgebakken taart uit onze eigen oven. We vertellen je graag over de mogelijkheden!

Heidagen

We kunnen je dag volledig verzorgen, inclusief een geschikte trainer, creatieve workshop of buitenactiviteit. Kijk hier wat we voor je kunnen doen!

Alles wat je verder nodig hebt

Van flip-over tot een beamer, we regelen het graag voor je.