Zoek je een plek voor meerdere dagen?

Die hebben we! Overnacht bijvoorbeeld in Aan de Hei, op zolder bij de Villa of in het Heihuis.

De plekken zijn onderling ook te combineren. Dus wil je bijvoorbeeld een bijeenkomst organiseren in de In de Luwte dan kun je overnachten op de zolder van de Villa en ook een aantal kamers van bijvoorbeeld het Heihuis reserveren.

Misschien goed om te weten: altijd in combinatie met de huur van één van onze locaties.

Aan de Hei

In Aan de Hei kunnen we je 19 slaapkamers bieden, waarvan 12 éénpersoons en 7 twee-persoons, zodat je in totaal met een groep van 26 personen meerdere dagen kunt blijven.

De kamers liggen op de eerste verdieping en hebben allen een eigen badkamer (met heerlijke douche…), een toilet en een bureau.

In de meeste weekenden is Aan de Hei inmiddels niet meer beschikbaar (zowel in 2020 als 2021), maar op de doordeweekse dagen hebben we nog verschillende mogelijkheden!

26 (19 kamers)

Het Heihuis

In het Heihuis hebben we plek voor 8 overnachtingen, verdeeld over 5 kamers.

De slaapkamers in het Heihuis zijn allemaal net even anders: een aantal is 2-persoons, maar we hebben ook 1-persoonskamers. Een kamer heeft een eigen inloopdouche en een vrijstaand bad. De badkamer heeft een inloopdouche, wastafel en toilet. Deze deel je dus met elkaar. Een kamer ligt op de begane grond; dit is een werkkamer die we gemakkelijk voor je kunnen veranderen in een slaapkamer.

8 (5 kamers)

Op de zolder van de Villa

Vanaf de zolder kijken grote ramen uit in de bomen en hiertussen in, onder de schuine wanden, hebben we twee bedstedes gemaakt.

In iedere bedstede staan twee losstaande bedden en ook op de slaapbank kan nog iemand overnachten.

In de badkamer vind je een toilet, een douche en een wastafel.

4 (+1) (2 bedstedes)