Aan de Hei

Dit is wat we voor ogen hadden toen we een plek wilden maken waar sessies voor yoga, meditatie en andere vormen van aandachtsbeoefening helemaal tot hun recht zouden komen.

De Heizaal

Van deze retreatruimte worden we zelf altijd heel gelukkig.

De zaal is sereen, ruim en licht. De vloerverwarming zorgt voor de behaaglijkheid die fijn is als je op je matje of je kussentje zit.

Door de grote ramen heb je gemakkelijk contact met de natuur om je heen. En al die tijd zorgt de sfeer van de boerderij voor een gevoel van geborgenheid.

18
30
90

De Boszaal

Tijdens je retreat kun je de Boszaal gebruiken als een heerlijke huiskamer. Ontmoet elkaar aan de grote houten tafels of maak het jezelf gemakkelijker in de gezellige zithoeken. Als het wat frisser is, kun je genieten van een vuurtje in de houtkachel.

De keuken is van alle gemakken voorzien, maar je kunt je kunt de verzorging ook geheel aan ons overlaten. Koffie en thee staan altijd voor je klaar.

Vanuit de grote deuren stap je direct op mooie bospaden waarlangs je over De Hoorneboeg kunt dwalen.

16
30
95

's Avonds is het stil...

Tegen de schemering vliegen de vleermuizen uit en in het donker hoor je uil. Het is donker en magisch en heerlijk om te ervaren. Geniet ervan in je raamopening, drink een kopje thee op het terras of loop nog een rondje en geniet van deze plek.

Zodra het weer licht wordt, beginnen de vogels te fluiten.

Overnachten in Aan de Hei

Een retreat beslaat meestal meerdere dagen, zodat je als deelnemer langere tijd met je aandacht zo volledig mogelijk bezig kunt zijn met waar het jou om gaat.

Aan de Hei heeft 12 éénpersoons- en 7 twee-persoonskamers. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer met douche en een toilet. In totaal kunnen 26 personen blijven overnachten.

Is je groep groter? We zoeken graag samen met je naar een oplossing. Bijvoorbeeld door andere locaties op De Hoorneboeg te betrekken of je in contact te brengen met hotels in de buurt waar we vaker mee samenwerken.

Na een ingespannen dag...

Wil je je helemaal kunnen ontspannen na een drukke dag? Gebruik onze sauna waar je in heerlijke ligstoelen kunt wegdromen of bijpraten.

Wil je het helemaal bijzonder maken? Laat je masseren, we hebben hier een afzonderlijke ruimte voor en kunnen je in contact brengen met diverse masseurs.