Vacature medewerker Housekeeping

Iedere dag verwelkomen we groepen die voor één of meerdere dagen op de buitenplaats te gast zijn. Steeds meer bedrijven en organisaties weten onze plek te vinden. We kunnen daarom wat extra hulp gebruiken en zijn op zoek naar een…

 

MEDEWERKER HOUSEKEEPING

 

Wat houdt het in?

Als medewerker Housekeeping werk je op de verschillende locaties op onze buitenplaats.

De belangrijkste werkzaamheden zijn het schoonmaken van de 28 slaapkamers (waaronder ook het verschonen en opmaken van de bedden) en het schoonmaken van de badkamers.

Behalve het schoonmaken doen we ook graag een beroep op je om:

  • locaties klaar te maken voor groepen die langskomen en gebruik maken van de verschillende ruimtes: schoonmaken en stofzuigen van deze ruimtes, de keukens en de toiletten;
  • incidenteel te helpen bij de ‘deepcleaning’ van locaties, waarbij de locaties grondiger worden schoongemaakt.

Wie we zoeken?

  • Je hebt er echt plezier in om de locaties schoon, netjes en representatief te maken voor onze gasten.
  • Je bent 10 tot 15 uur per week beschikbaar, hoofdzakelijk tussen 8 tot 12 uur en soms op een avond of in het weekend. Deze uren worden in overleg met de locatiemanager ingepland.

Wat bieden we jou?

  • Een werkplek op een prachtige plek, midden in de natuur.
  • Een freelance baan voor circa 10 tot 15 uur per week of via een looncontract voor bepaalde tijd. Deze functie wordt ingeschaald op basis van ervaring waarbij wij de loonschalen volgen van de CAO Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf.
  • Een fijn en vast team van medewerkers.

Zoeken we jou? Dan ontvangen we graag je sollicitatie. Stuur je cv aan Anja Metselaar, via: anja@dehoorneboeg.nl. Ook als je vragen hebt kun je die aan Anja stellen.

 Kennen wij elkaar nog niet?
Buitenplaats De Hoorneboeg is een plek waar je tot jezelf kan komen, iets nieuws over jezelf kunt leren of met je bedrijf of organisatie terecht kunt als je samen iets uit wilt zoeken. Bovendien organiseren we kleine, bijzondere events (muziek, film, exposities, lezingen), hebben onze eigen ciderij (kom maar eens proeven!) en middenin de moestuin ligt een restaurant waar je in de weekenden een verse cappuccino kunt drinken en lekker kunt eten met groentes in de hoofdrol.

Dit alles doen we om mensen weer meer in contact te laten komen met zichzelf en anderen, dat levert mooie dingen op voor de wereld!

Meer over onze organisatie lees je op www.dehoorneboeg.nl