Workshops en erop uit - tarieven

Hier vind je alle  details en tarieven van alles wat we graag voor je organiseren.

 

Goed om te weten...

Wil je reserveren?
We nemen je plan graag mee tijdens de reservering van één van onze ruimtes. Hoe eerder je ons meeneemt in je ideeën, hoe beter we je kunnen helpen!

Goed om te weten: alle tarieven zijn exclusief 21 % btw.

Daar waar de tarieven niet vermeld staan, vraagt het er vaak om dat we net even wat meer informatie van je nodig hebben om je hiermee verder te helpen. Laat het ons weten, dan gaan we het voor je na!

Buiten een fris hoofd halen

EROP UIT MET EEN MOUNTAINBIKE
Standaard:
€ Prijs op aanvraag

Een mooie tocht door de bossen met een gids die je niet alleen de weg laat zien, maar je ook een aantal technische tips kan meegeven. Wij zorgen voor mountain- of gravelbikes en helmen.

❆ 2 uur of langer, voor 2 – 50 personen

€ Prijs op aanvraag
MINDFULNESS WANDELING
Standaard:
€ 160,-

Al wandelend nodigt jullie gids je uit mee toe doen met verschillende oefeningen die je helpen om uit je hoofd te gaan, in het hier en nu te komen en je stresshormonen te laten dalen. Je komt op mooie plekken en ervaart de natuur en jezelf op een heel nieuwe manier.

❆ 1 uur of langer, voor 2 – 16 personen

€ 160,-
BOSBADEN
Standaard:
€ Prijs op aanvraag

Bosbaden, Shinrin-Yoku of forest-bathing……….het betekent dat je je met al je zintuigen onderdompelt in de natuur. Zo ervaar je het bos, de bomen, de planten en aanwezige dieren volop. Ook kom je tot een diepe verbinding met jezelf en de natuur – en realiseer je (weer) dat je daar zelf ook onderdeel van bent. Je bent bijna de hele tijd in stilte en sluit af met een kleine theeceremonie.

❆ 2 – 3 uur, voor 2 – 12 personen

€ Prijs op aanvraag
KAMPVUUR
Standaard:
€ 55,-

We maken het vuur in onze kampvuurkuil op het veld voor je aan zorgen voor genoeg hout voor een aantal uurtjes warmte en gezelligheid. Als je wilt, mag je onze gitaar lenen! Voor de extra koude avonden (of koukleumen 🙂 hebben we dekens achter de hand. De Villa en de In de Luwte hebben een eigen kampvuurplek, dus als jouw bijeenkomst op één van deze plekken is, is dat ook een mogelijkheid.
❆ 2 á 3 uur, voor 2 – 35 personen

Extra krat hout: € 25,-

€ 55,-

Je verdiepen in de natuur

WILDPLUKKEN
Standaard:

Tijdens een wandeling op en rondom De Hoorneboeg leer je verschillende wilde eetbare en geneeskrachtige planten kennen. Jullie gids laat je van alles ontdekken, bekijken, voelen, ruiken en proeven. Hier en daar pluk je wat en neem je wat mee. Daarmee maak je na afloop een eigen – vers geplukte – thee.
❆ 1,5 – 2 uur, vanaf 8 personen

BOSBEELDEN
Standaard:

Tijdens Bosbeelden maak je iets heel eigens met wat je in de natuur tegenkomt. Aan de hand van een thema ga je op pad en ga je op zoek naar kleuren, vormen en materialen die betekenis geven aan wat je wilt uitdrukken. Je zult merken dat deze zoektocht je zintuigen al aanscherpt en dat deze aandacht voor de natuur je helpt om contact te maken met je essentie.
❆ 3 uur – 8 – 18 personen

CREATIEF NATUURATELIER
Standaard:

In het Natuuratelier kun je kiezen voor verschillende creatieve vormen en materialen. De natuur – met zijn eindeloze vormen, kleuren, materialen en mogelijkheden – is steeds het uitgangspunt. Tijdens deze workshop ga je eerst op zoek naar mooie materialen, waarna je onder begeleiding van een beeldend kunstenaar aan de slag gaat. Je kunt kiezen tussen 3 verschillende workshops: Bas Relief Tiles (verwerk je mooiste materiaal in klei en gebruik dit om met gips een aantal tegels te maken), Natuur in Draad (teken je gevonden objecten in één lijn en maak ze na met verschillende soorten ijzerdraad) of Art Pebbles (onderzoek je objecten op mooie details, breng ze over op één of meerdere stenen, werk het af met inkt en verguld het met zilver en goud).
❆ 3 uur, voor 8 – 12 personen

Met je aandacht naar binnen

YOGA-LES
Standaard:
€ 175,-

Verdiep je bijeenkomst met een yoga-les. Misschien wel een mooie manier om de dag te beginnen of als opmaat naar een onderdeel in je programma waarin je (nog meer) vanuit openheid en vertrouwen wilt werken. De begeleiding stemt graag met je af of je bijvoorbeeld een meer dynamische flow zoekt of juist een ontspannen stijl. Is het mooi weer? Dan kan het ook buiten.
❆ 1 – 1,5 uur, 2 – 12 personen

€ 175,-
MEDITATIE-SESSIE
Standaard:
€ 175,-

Een mooie manier om tot rust te komen, nog dieper te landen en de persoonlijke en onderlinge verbinding te laten stromen. Bijzonder om een keer kennis mee te maken als je hier nog niet zo bekend mee bent of juist aansluitend bij jullie ervaring. We spreken graag met je door wat passend zou zijn.
❆ 1 – 1,5 uur, 2 – 12 personen

€ 175,-
KLANKSCHALEN-CONCERT
Standaard:

Geluiden van klankschalen, zang, gitaar, handpan en andere instrumenten brengen je met je aandacht naar binnen. Het concert kan je in een diepe ontspanning brengen en een eventuele fysieke, emotionele of mentale disbalans helpen helen. Tijdens het concert lig je op de grond en maak je het jezelf gemakkelijk met een kussentje en eventueel een dekentje.
❆ * uur, voor * personen (we hebben de info bijna op een rijtje…)

Muziek vol verbinding

SESSIE MET THE WANDERER
Standaard:

De kracht van de muziek van het singersong duo The Wanderer zit in de eenvoud en de ruimte die daardoor tussen de noten ontstaat. Een sessie staat voor een dromerige en intense beleving, maar zeker ook voor ontspanning. De muziek neemt je mee naar een tijdloos moment en begeleidt je op een innerlijke reis – fluisterend maatwerk voor hart en ziel!
❆ 1.15 uur

LIEDJES VOOR JE ZIEL MET EEFJE
Standaard:

Een combinatie van eigen en geleende liedjes met een betekenis, die je diep in het hart raken. Eefje begeleidt zichzelf met haar gitaar en zingt in het Nederlands, Engels en soms Sanskriet. Heerlijk om bij te liggen – als je wilt – maar ook fijn voor bij een kampvuur.
❆ 1 uur

CACAO-CEREMONIE MET MUZIEK
Standaard:

Een cacaoceremonie is een ontspannen manier om met je aandacht naar binnen te keren. De begeleiding met zang, muziek en teksten helpt je daarbij. Het drinken van de cacao – kleine slokjes, met aandacht – is een eeuwenoud ritueel dat je weer in verbinding brengt met je diepere grond. De cacao – veelal ook met aandacht geteeld en verwerkt – werkt daarin stimulerend. Cacao heeft die eigenschap van zichzelf altijd al gehad, in zijn pure vorm. Er wordt dus niets aan toegevoegd.

❆ ongeveer 1.15 uur, voor * personen (we vullen deze informatie nog aan…)

SOUND HEALING CONCERT MET IRENE SPORTEL
Standaard:
€ Prijs op aanvraag

Tijdens dit Sound Healing Concert lig je comfortabel op je mat, met je ogen gesloten en een dekentje over je heen. Met Tibetaanse en kristallen klankschalen, een gitaar, helende Tibetaanse mantra’s, een handpan en allerlei andere wereldinstrumenten en natuurgeluiden neemt Irene je mee op een innerlijke reis. De klanken hebben een revitaliserend effect op je lichaam en geest. Een Soul Healing Concert bevordert de heling van fysieke, emotionele en mentale klachten én helpt je diep te ontspannen.

❆ 1,5 uur

€ Prijs op aanvraag

WARMTE EN ONTSPANNING

AVONDJE IN DE SAUNA
Standaard:

We gaan graag voor je na of de sauna vrij is: een heerlijke ruimte in het voorste deel van Aan de Hei. De sauna is geheel van hout, de relaxruimte heeft ruimte douches en fijne plekken om tussen de rondes door uit te rusten.
❆ in het weekend en tijdens midweken in vakantieperiodes in Aan de Hei kun je de sauna er extra bij reserveren
❆ op andere momenten gaan we graag voor je na of de sauna die avond vrij is
❆ de sauna staat alleen aan als er een groep komt – je kunt dus niet iedere avond en als individuele gast de sauna in…
❆ je kunt beginnen na het diner en rond omstreeks 23 uur af
❆ de sauna is groot genoeg voor circa 5 personen per keer, de relaxruimte heeft een aantal fijne daybeds

MASSAGE
Standaard:

Als een massage bij je programma past – bijvoorbeeld tijdens een retraite of training – dan brengen we je graag in contact met ervaren masseurs. Ook als je na afloop van een lange dag behoefte hebt om weer thuis te komen bij jezelf, is er vaak ruimte voor bijvoorbeeld een Shiatsu-massage of een ontspannende ‘deep relax’-massage.
❆ 20 minuten – 1 uur, 1 tot 2 personen per keer

We komen graag bij je langs om over onze missie te vertellen

Waar we aan werken…
Samen met anderen maakt De Hoorneboeg de wereld graag weer een stuk mooier door mensen te verbinden met zichzelf, met anderen en met de natuur. Vanuit deze verbinding ontstaat veelal iets nieuws, iets duurzaams, iets dat een positieve verandering in gang zet.

We vertellen er altijd graag over!
We komen dan tijdens je bijeenkomst even langs – reken op ongeveer 10 minuten – en nemen je mee in het verhaal over hoe we zijn begonnen, waar we graag naartoe willen en waarom het op deze plek zo op zijn plek lijkt te vallen. Zo komt je groep ook echt even ‘aan’ en kunnen we jullie even persoonlijk welkom heten. Daar houden we zelf ook van!

Deze kennismaking kost je niets – alleen een paar minuten van je tijd – en komt tijdens het reserveren vanzelf voorbij.