Maak je eigen wereld op het veld

Zoek je het juist écht buiten? Wil je erop uittrekken, met de natuur als je werkplaats en past back-to-basic bij je plan?

Maak dan van het veld – waar ons voedselbos steeds verder begint te groeien – je heel eigen plek!

Slapen in een pipowagen en eventueel kamperen in je tent

Het veld – waar ons voedselbos al aardig begint te groeien – heeft verschillende veldjes waar je heerlijk kunt kamperen. Dichtbij staan de 3 pipowagens; daarin kun je in je eentje slapen, in een lekker ruim bed. De pipowagens hebben allemaal 2 lekkere stoelen een houten tafel (waar je ook aan kunt werken) en een bank die je ’s nachts je bed wordt. Koffie en thee kun je hier altijd zelf maken – daarvoor staat alles voor je klaar.

Toiletten en de douches – helemaal nieuw – vind je om de hoek in ons oude slaaphuisje.

Op het veld is ook een grote kampvuurkuil en staan verschillende picknicktafels. Zo heb je alles in de buurt om een aantal dagen erop uit te trekken. Wil je toch graag af en toe ook even binnen zitten of onder dak kunnen? Dan past de houten veranda op het veld misschien goed bij je plannen? Of een bijzondere sessie rond het vuur in de tipi op de heuvel…

13
16
13

Zoek je iets meer comfort?

Als je groep groter is of (een deel van) de groep het toch graag iets comfortabeler wil, kun je blijven logeren op mooie plekken. Allemaal steeds anders en op maximaal 5 minuten lopen van het veld en Bij de Tuinman, met zorg voor je klaargemaakt en met ruimte om je binnen en buiten even terug te trekken.

Het Heihuis (8 p.): 5 slaapkamers (3 x 2-persoons, 2 x 1-persoons – waaronder 1 slaapbank), gedeeld sanitair. Ruime woonkamer met openhaard en open keuken, een werkkamer en een fijne tuin met uitzicht over de hei.

Het Stille Midden (5 p.): 3 slaapkamers (2 x 2-persoons, 1 ruime slaapbank in de woonkamer), gedeeld sanitair. Woonkamer met openhaard, eetkamer met keuken en meerdere plekken waar je lekker buiten kunt zitten.

In de Villa (4 p.): op de ruim verbouwde zolder kun je overnachten in 2 bedstedes (waarin steeds 2 losse bedden), gedeeld sanitair. Een fijn appartement met zitplekken onder de grote dakkapellen en keukentje voor koffie en thee.

Alleen op doordeweekse dagen
Aan de Hei (26 p.): 19 slaapkamers (12 x 1-persoons, 7 x 2-persoons) steeds met eigen sanitair (wastafel, douche en toilet).

Iets extra's voor jouw programma?

Voor als je nog meer inspiratie zoekt – of juist even ontspannend in verbinding wilt zijn – zitten we vol suggesties… een stiltewandeling of een kampvuur zijn bijvoorbeeld heel gemakkelijk te organiseren.

Of misschien wil je even wat energie kwijt op een mountainbike, iets moois uit je handen laten komen met hout of klei of meer te weten komen over de moestuin en je eigen thee plukken. Daar organiseren we graag een workshop over!

Ook als je begeleiding zoekt voor een onderdeel van je programma – verstilling, een klankconcerten of meditatie – brengen we je graag op ideeën en in contact met anderen met wie we vaker samenwerken en De Hoorneboeg goed kennen.

Eten & drinken van Bij de Tuinman

We verzorgen je graag met eten dat je goeddoet en je fijne momenten bezorgt. Samen rond de tafel waar je de tijd hebt om even stil te zijn of juist even lekker bij te praten…

Wat we voor jou maken komt zoveel mogelijk van dichtbij, het liefst uit onze eigen moestuin of van kwekers en telers uit de buurt. En we zijn nou eenmaal dol op groenten, dus die staan altijd in de hoofdrol bij onze menu’s!

We bewegen met veel plezier mee met de seizoenen en vinden altijd weer nieuwe smaken en combinaties.

Vanaf je ontbijt tot de lunch, lekker lang aan tafel of een snelle (borrel)hap; je bent steeds welkom en we vertellen je graag meer over wat we doen.

We vertellen je graag over alle mogelijkheden!

Goed om te weten

• Je kunt een verblijf zo lang maken als je wilt! Een weekend, (mid)week of enkele dagen…
• In de weekenden en tijdens vakantie-periodes kun je gebruik maken van onze speciale arrangementen die net iets voordeliger zijn dan op doordeweekse dagen!
• Natuurlijk zijn de bedden in de pipowagens voor je opgemaakt en liggen handdoeken voor je klaar.

In- en uitchecktijden
Alle in- en uitchecktijden vind je hier.

Alles wat je verder nodig hebt

Yogamatten, meditatiekussens, dekentjes, maar ook een flip-over tot een beamer, we hebben het allemaal in huis!